Καραμανλής: "Παρανοϊκή ακόμη και η σκέψη για Grexit"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 12:34 Καραμανλής: "Παρανοϊκή ακόμη και η σκέψη για Grexit"
Για έκδηλη ανησυχία του Κώστα Καραμανλή σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την οποία μάλιστα δεν διστάζει να εκφράσει χωρίς περιστροφές, κάνουν λόγο στελέχη της ΝΔ που επισκέπτονται τις τελευταίες ημέρες τον πρώην πρωθυπουργό, με την κουβέντα να περιστρέφεται... αναπόφευκτα γύρω από το ενδεχόμενο ενός Grexit.
 
Όπως αναφέρει το Έθνος, έναν... διαφορετικό Καραμανλή βλέπουν τα τελευταία 24ωρα όσα στελέχη της ΝΔ τον επισκέπτονται στο πολιτικό του γραφείο στην πλατεία Μαβίλη.

«Είναι παρανοϊκή ακόμη και η σκέψη για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», σημειώνει στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του, ενώ αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στους χειρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα τονίζει: «Είναι δραματική η καθυστέρηση για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές».

Αυτή η τελευταία φράση του πρώην πρωθυπουργού ερμηνεύεται από πολλούς εκ των τακτικών συνομιλητών του ως «καμπανάκι κινδύνου» προς την κυβέρνηση, καθώς ο κ. Καραμανλής δεν κρύβει το γεγονός ότι και ο ίδιος περίμενε να είχε κλείσει η συμφωνία πολύ νωρίτερα και να είχε βγει η χώρα από το κλίμα της αβεβαιότητας.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση