Τρίποντο παραμονής ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόμητο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 19:38 Τρίποντο παραμονής ο Λεβαδειακός κόντρα στον Ατρόμητο
Με δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο, ο Λεβαδειακός επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1, και έκανε σημαντικό άλμα παραμονής. Μάντζιος και η γκολάρα του Πελέ έδωσαν το τρίποντο στους Βοιωτούς. Ο Ναπολεόνι μείωσε στις καθυστερήσεις, όμως δε γλίτωσε την ήττα για τον Ατρόμητο, που έχασε έδαφος στη μάχη των πλέι οφ.
 
Πάρτι κόντρα στον Ατρόμητο έκανε ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έκαναν ό,τι ήθελαν, καθώς προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Βαγγέλης Μάντζιος από τον Φυντανίδη κι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Όλα αυτά μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 15' ο Πελέ έπιασε ένα από τα γνωστά φοβερά του σουτ, και φυσικά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο Γκορμπούνοφ.

Ο Λεβαδειακός, παρά το προβάδισμα του, δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην κόντρα, με τον Ατρόμητο να χάνει κι αυτός ευκαιρίες, με μεγαλύτερη αυτή του Ναπολεόνι στο 38'. Το σκορ όμως δεν άλλαξε, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ατρόμητος άρχισε τις γιόμες με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο, όντας πολύ βιαστικός στο παιχνίδι του. Οι Περιστεριώτες έκαναν μάλλον το χειρότερό τους παιχνίδι, με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο, και είδαν το Λεβαδειακό να κρατά το 2-0, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες και για 3ο γκολ, κυρίως με Μάντζιο και τον πολύ απειλητικό Μιλιάζες. Το γκολ του Ναπολεόνι ήρθε πολύ αργά, με τους γηπεδούχους να κρατούν τη νίκη που τους βγάζει εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Τσιντώτας, Στάθης, Μπουσταμάντε (66’ Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ, Πουλίδο (89’ Μιλοσάβλιεφ), Τόμας, Γιακουμάκης, Κώτσιος, Μάντζιος

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (61’ Καράσκο), Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία (75’ Μπρίτο)
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση