ΒΙΝΤΕΟ: Τύχη βουνό είχαν οι Έλληνες ορειβάτες – Επέστρεψαν από το Νεπάλ πριν τα φονικά Ρίχτερ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 20:56 ΒΙΝΤΕΟ: Τύχη βουνό είχαν οι Έλληνες ορειβάτες – Επέστρεψαν από το Νεπάλ πριν τα φονικά Ρίχτερ

Η ιστορία τους έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο λόγος για τους έξι Έλληνες ορειβάτες, που ταξίδεψαν στο Νεπάλ προκειμένου να ανέβουν στο Έβερεστ, αλλά έπεσαν θύμα απάτης και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, λίγο πριν τα φονικά Ρίχτερ!

Οι έξι ορειβάτες είναι και νιώθουν απίστευτα τυχεροί που ζουν και μπορούν να είναι με τις οικογένειές τους, παρότι έχασαν 10.000 ευρώ ο καθένας από τον οδηγό βουνών ο οποίος θα τους πήγαινε στο Έβερεστ.

Ο απατεώνας οδηγός, αφού πήρε τα χρήματα εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα οι Έλληνες ορειβάτες να επιστρέψουν άρον άρον στην πατρίδα, απογοητευμένοι και οργισμένοι.

Η γνώμη και η διάθεσή τους άλλαξε όταν είδαν στην τηλεόραση τις σκηνές σοκ από τον φονικό σεισμό που ισοπέδωσε το Νεπάλ, σκοτώνοντας πάνω από 2.000 ανθρώπους.

Όπως σημειώνουν, είναι η πρώτη φορά που πιστοποιημένο γραφείο οδηγών βουνού εξαπατούν πελάτες τους και εγκαταλείπουν μία αποστολή. Ωστόσο, οι ίδιοι πλέον νιώθουν τυχεροί.

“Ήταν γραφτό για κάποιο λόγο να μην πάμε, να μην ανέβουμε στο βουνό” δηλώνουν.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση