Έγκλημα απίστευτης αγριότητας στον Πειραιά - Κατακρεούργησε τον σύντροφό της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 14:36 Έγκλημα απίστευτης αγριότητας στον Πειραιά - Κατακρεούργησε τον σύντροφό της

Ένα φρικιαστικό έγκλημα σοκάρει την κοινωνία του Πειραιά. Ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του τα ξημερώματα της Τετάρτης (13.02.2019). Το θύμα βρέθηκε από τους αστυνομικούς, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος πρώτου ορόφου στην οδό Σαχτούρη στις 06:00 τα ξημερώματα.

Η σύντροφος του ηλικιωμένου άνδρα ομολόγησε πως εκείνη τον σκότωσε, ύστερα από καυγά το βράδυ της Τρίτης (12.02.2019).

Το ζευγάρι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από αστυνομικές πηγές, τσακώθηκε χθες το βράδυ. Εκεί φέρεται να δέχτηκε το θύμα το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από τη σύντροφό του. Όμως το φονικό αμόκ δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα χτύπησε τον ηλικιωμένο και με μια γλάστρα, ενώ για να μη φωνάζει του έκλεισε το στόμα με μανταλάκια!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωί της Τετάρτης, η γυναίκα πήγε στην αστυνομία και είπε στους αστυνομικούς πως είχε βρει τον σύντροφό της νεκρό στο σπίτι. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα βρέθηκαν αντιμέτωποι με ανατριχιαστικές εικόνες. Όλο το διαμέρισμα ήταν γεμάτο αίματα, ενώ το θύμα ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού, με μέρος του μαχαιριού να παραμένει στο άψυχο κορμί του.

Σοκάρει και το γεγονός πως, όπως αναφέρει η εφημερίδα του Πειραιά «Κοινωνική», ο ηλικιωμένος βρέθηκε στο μπαλκόνι με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχο, κι ένα σεντόνι να τον σκεπάζει.

Η σύντροφός του, που ομολόγησε τελικά, φέρεται να τον είχε χτυπήσει επανειλημμένα με το μαχαίρι. Η γυναίκα αντιμετωπίζει, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση