Με μαχαίρι και μια γλάστρα σκότωσε τον 79χρονο η σύντροφός του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 09:29 Με μαχαίρι και μια γλάστρα σκότωσε τον 79χρονο η σύντροφός του

Ο καβγάς που οδήγησε στο αποτρόπαιο έγκλημα – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των συγγενών

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο 79χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές από μια 55χρονη Χιλιανή ενώ προηγουμένως τον είχε χτυπήσει και με μία γλάστρα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 η 55χρονη ομολόγησε την πράξη της.

Πώς οδηγήθηκε στο έγκλημα

Το ζευγάρι που διέμενε στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά ξεκίνησε να καβγαδίζει με τις φωνές τους να ακούγονται σε όλη την γειτονιά. Οι γείτονες αρχικώς ανησύχησαν, στη συνέχεια όμως όταν σταμάτησαν να ακούγονται οι φωνές πίστεψαν ότι ο καυγάς είχε τελειώσει.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα όμως οι φωνές άρχισαν να ακούγονται ξανά. Οι γείτονες τότε ανησύχησαν και κάλεσαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Σοκάρει η περιγραφή της αδελφής του θύματος

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή του, «η αστυνομία φώναξε την κόρη του θύματος να ανοίξει αλλά δεν την άφησαν να μπει μέσα. Μπήκε η αστυνομία. Στο μεταξύ όμως μέχρι τις 5 το πρωί άκουγαν φασαρία. Μετά άκουγαν "βοήθεια". Φαίνεται ότι αυτός που φώναζε ήταν ο αδερφός μου. Οι αστυνομικοί δεν μας είπαν κάτι για το σε τι κατάσταση βρισκόταν. Μόνο ότι ήταν πολύ άσχημα το πρόσωπό του καθώς ήταν χτυπημένος με μία γλάστρα και ήταν μαχαιρωμένος. Τον βρήκαν στο μπαλκόνι».

Μία συγγενής σχολίασε και εκείνη στην κάμερα ότι το θύμα το οποίο τελευταία εργαζόταν σε ένα γραφείο τελετών το βρήκαν σκεπασμένο με ένα σεντόνι στο μπαλκόνι ενώ η γυναίκα με την οποία φέρεται να είχαν σχέση βρέθηκε μέσα στο σπίτι από την αστυνομία.

Τι ανέφερε η κόρη του 73χρονου που δολοφονήθηκε

«Την είχε λυπηθεί ο πατέρας μου και την κράταγε στο σπίτι, την έδιωχνε να φύγει, δεν έφευγε», υποστήριξε η κόρη του θύματος.

Η ίδια ανέφερε πως δεν την είχε ξαναδεί και ότι η πρώτη φορά που την είδε ήταν όταν την κατέβαζαν από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί.

Η ίδια ανέφερε ότι ο 79χρονος είχε υποστεί πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι, ενώ η σύντροφός του τού είχε σπάσει και μία γλάστρα στο πρόσωπο.

«Ήταν ήσυχος άνθρωπος, ήρεμος, δεν ήταν άνθρωπος που να κάνει κακό», δήλωσε η αδελφή του θύματος.

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση