Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέοι διάλογοι «φωτιά» από τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 21:12 Νέοι διάλογοι «φωτιά» από τη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη «μαφία του Κορυδαλλού» και τη δράση της. Οι νέοι διάλογοι που έρχονται στο φως και έχουν καταγραφεί από τους «κοριούς» της αστυνομίας, αποκαλύπτουν πως ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος εκβίαζε γνωστό δικηγόρο και πρώην υπουργό.

Το σχέδιο εκβιασμών σε βάρος δικηγόρων, ανάμεσά τους κι ενός πρώην υπουργού, που απέτρεψε στο παρά 5′ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, έγινε γνωστό πριν από μερικές μέρες, όταν σχηματίστηκε ογκωδέστατη δικογραφία. Πίσω από το σχέδιο βρισκόταν η Αλβανική μαφία που, μάλιστα, κινούσε τα νήματα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.

Στις συνομιλίες που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Alpha το Σάββατο (16.02.2019), ο φερόμενος ως εγκέφαλος της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» απειλεί γνωστό δικηγόρο, τον οποίο απειλούσε. Μάλιστα ενημερώνει έναν άλλο δικηγόρο για τις… προθέσεις του.

Κρατούμενος: Είχαμε μουσαφίρηδες σήμερα. Μου το ‘κανε ο κύριος, ο γκάνγκστερ ο Τ… . Εφτά χιλιάρικα εδώ και 10 χρόνια. Και του ζήτησα τα λεφτά και μου έφερε αυτούς (σ.σ. τους αστυνομικούς) Τώρα θέλω 70 (σ.σ. χιλιάρικα). Θα βρει μπελά, θα τον κάνω
Δικηγόρος: Καλά, μη λες τέτοια λέει ο δικηγόρος
Κρατούμενος: Δεν πειράζει.

Σε άλλο διάλογο, ο ίδιος κρατούμενος ζητά από δικηγόρο με τον οποίο φέρεται να είχε φιλική σχέση, να μάθει πότε λεφτά του έχει δώσει. Αυτά τα χρήματα, έστειλε συνεργό του, εκτός φυλακής, να τα παραλάβει.

Δείτε τους διαλόγους

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός διάλογος μελών της «μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού» που έρχεται στο φως και αφορά στον γνωστό δικηγόρο και πρώην υπουργό. Στις 8 Φεβρουαρίου, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος είχε τηλεφωνήσει και είχε συνομιλήσει με γυναίκα συνεργάτη του δικηγόρου.

Κρατούμενος: Ο κ…. είναι εκεί;
Υπάλληλος: Όχι δεν είναι εδώ. Τι θα θέλατε;
Κρατούμενος: Στείλε του το μήνυμα. Ότι θα του …τα … Είμαι ο (…) και θα του κόψω το κεφάλι σαν κότα. Έτσι πες του….
Υπάλληλος: Μα τι είναι αυτά που λέτε;
Κρατούμενος: Αυτό που άκουσες. Είμαι ο …, παίρνω από τον Κορυδαλλό… Μου έφερε την αστυνομία, θα του…τα …
Υπάλληλος: Μα τι λέτε;
Κρατούμενος: Του κ…, παρ’ τον και πες του θα σε σφάξω σαν κότα…
Υπάλληλος: Καμία αστυνομία δεν σας έφερε ο …
Κρατούμενος: Και εμένα θα μου φέρεις τα λεφτά πίσω. (…) Τα 7.000 που μου έχετε φάει. Απατεώνες και (…).

πηγή: newsit.gr