Πέταξαν σε ρέμα τσουβάλια με 18 κουτάβια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 16:49 Πέταξαν σε ρέμα τσουβάλια με 18 κουτάβια

Φιλόζωοι έκαναν κατάβαση για να τα σώσουν.

Σοκαρισμένοι κάτοικοι της Ανδρίτσαινας διαπίστωσαν πως κάποιος πέταξε σε ένα γκρεμό, βάθους 60 μέτρων, τσουβάλια που περιείχαν 18 κουτάβια.

Την υπόθεση έφερε στο φως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων «Νοιάζομαι» με ανάρτησή του στο Facebook. Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι κάποιος κάτοικος είδε έναν άγνωστο να βγαίνει από όχημα και να πετά τσουβάλια στο ρέμα.

Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου:

«Μας ειδοποίησε η κ. Βασιλική Σαμουριδη πως της είπε κάτοικος του χωριού ότι είδε ένα αγροτικό ασημί αλλά δεν είδε πινακίδες να πετάει 3 τσουβάλια σε ρέμα της Ανδρίτσαινας με βάθος 60 μέτρα πλησίασε ο κάτοικος που είδε το αμάξι στο σημείο και άκουσε από το βάθος να κλαίνε κουτάβια. Μετα από συνεννόηση με το Α.Τ Ανδρίτσαινας φτάσαμε με συνοδεία δική τους στο σημείο που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι εκεί.. Με κίνδυνο μεγάλο ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας με τον κ. Διονύση κατέβηκαν στο ρέμα όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο την ώρα της διάσωσης..Κατατέθηκε μήνυση κατά άγνωστου και η υπόθεση δεν μένει εδώ..Είναι 18 κουτάβια λίγων ημερών που δεν μπορούν να φάνε μόνα τους και το ένα είναι χτυπημένο και δε ξέρουμε αν θα τα καταφέρει.. Αύριο θα μεταφερθούν στον κτηνίατρο».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση