Bίντεο ντοκουμέντο: Έκαψαν φέρετρο με το σήμα του Παναθηναϊκού έξω από τον ΣΚΑΪ - Εμφανίστηκαν με αναμμένα κεριά στις εγκαταστάσεις του ομίλου!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 12:06 Bίντεο ντοκουμέντο: Έκαψαν φέρετρο με το σήμα του Παναθηναϊκού έξω από τον ΣΚΑΪ - Εμφανίστηκαν με αναμμένα κεριά στις εγκαταστάσεις του ομίλου!

- Οι εικόνες που θα δείτε καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του ΣΚΑΪ λίγο πριν τα μεσάνυχτα
- Κουκουλοφόροι έφτασαν με φέρετρο που είχε το σήμα του Παναθηναϊκού και αναμμένα κεριά
- Αφού έκαψαν το φέρετρο στην είσοδο του σταθμού, τράπηκαν σε φυγή προς το στάδιο Καραϊσκάκη
- Ο ΣΚΑΪ ''βλέπει'' οπαδούς του Ολυμπιακού πίσω από την επίθεση και κάνει λόγο για προσπάθεια τρομοκράτησης
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο. Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, άγνωστοι εμφανίστηκαν με ένα φέρετρο που είχε το σήμα του τριφυλλιού και πάνω αναμμένα κεριά, το οποίο άφησαν αρχικά στην είσοδο των εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια, πέταξαν τα κεριά μέσα στην κάσα και τράπηκαν σε φυγή με κατεύθυνση προς το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο ΣΚΑΪ ''βλέπει'' πίσω από την επίθεση οπαδούς του Ολυμπιακού και κάνει λόγο για αλλεπάλληλες προσπάθειες κατατρομοκράτησης κάθε ελεύθερης δημοσιογραφικής φωνής, με μοναδικό στόχο να δημιουργηθεί κλίμα τρομοκρατίας και επηρεασμού ακόμα και των παραγόντων του αγώνα.

Ο ΣΚΑΪ τονίζει πως έχουν προηγηθεί δυο επιθέσεις με χειροβομβίδες εναντίον του κτηρίου του, μια απόπειρα εμπρησμού με βόμβες μολότοφ, μια επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, ενώ επισημαίνεται πως πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το σταθμό.

Τις εικόνες της χθεσινής επίθεσης, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού και δόθηκαν στη δημοσιότητα...

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση