Άντρας έσωσε 3 χρονών αγοράκι που πήγε να καταπιεί φόλα για αδέσποτα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 10:03 Άντρας έσωσε 3 χρονών αγοράκι που πήγε να καταπιεί φόλα για αδέσποτα

Τα δηλητηριασμένα λουκάνικα ήταν σκορπισμένα στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) στο Αγρίνιο για να σκοτωθούν αδέσποτα ζώα

Ένα 3χρονο αγοράκι κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από φόλα στο Αγρίνιο.

Το ζήτημα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Συνείδηση» η οποία φιλοξενεί τις δηλώσεις του πολίτη που έσωσε το αγοράκι.

Ο κύριος Τάσος Χασαπάκης, ήταν εκείνος ο οποίος κατάλαβε έγκαιρα τι ήταν αυτό που πήγαινε να φάει το παιδί. Δηλητηριασμένα λουκάνικα τα οποία κάποιος είχε σκορπίσει στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) προκειμένου να σκοτώσει αδέσποτα ζώα.

Όπως κατήγγειλε, προ ημερών είχε ξεκινήσει για την καθιερωμένη του βόλτα με τον σκύλο του στην πόλη. Φτάνει λοιπόν στην πλατεία Παναγοπούλου και αντιλαμβάνεται ότι ένα αγοράκι, περίπου τριών ετών, που είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του, έχει βρει κάτι στο γκαζόν (στο σημείο που μας δείχνει στη φωτογραφία) και προσπαθούσε να το φάει. Σπεύδει άμεσα στο σημείο και βλέπει μικρά λουκάνικα με δηλητήριο, τα οποία προφανώς προορίζονταν από ανεγκέφαλο που τα είχε αφήσει εκεί, για κάποιο τετράποδο.

Ευτυχώς η παρέμβασή του ήταν άμεση και γλίτωσε το αγοράκι από τα χειρότερα! Μάλιστα ενημέρωσε σχετικά για το συμβάν και την τοπική αστυνομία, η οποία κατέγραψε το περιστατικό.

πηγή: koitamagazine.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση