Χαλάνδρι: Η άγρια δολοφονία... άργησε κάποια χρόνια; Το έγκλημα στον Νέο Κόσμο που "μπλέκει" την υπόθεση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 00:05 Χαλάνδρι: Η άγρια δολοφονία... άργησε κάποια χρόνια; Το έγκλημα στον Νέο Κόσμο που "μπλέκει" την υπόθεση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 64χρονου μεσίτη στο Χαλάνδρι, καθώς το παρελθόν του συγκεκριμένου ανθρώπου αποτελεί ένα μυστήριο… για δυνατούς λύτες.

Ήδη οι έμπειροι Αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής έχουν ρίξει στο «τραπέζι» των ερευνών μια παλιά δολοφονία, που φέρεται να έχει έμμεση σχέση με το πτώμα του Χαλανδρίου.

Η δολοφονία στον Νέο Κόσμο

Αναζητώντας στοιχεία για το παρελθόν του 64χρονου έπεσαν επάνω σε μια δολοφονία που είχε σημειωθεί το 2003 στο Νέο Κόσμο, με θύμα έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ.

Εκείνη την εποχή στον ίδιο δρόμο διατηρούσε επίσης πρακτορείο ο 64χρονος μεσίτης, οποίος όμως έπειτα από αυτή την δολοφονία είχε θορυβηθεί, είχε κλείσει άρον άρον το πρακτορείο και είχε εξαφανιστεί από την περιοχή, χρωστώντας μάλιστα ενοίκια στην ιδιοκτήτρια του ακινήτου.

Ένα, ενάμιση χρόνο έπειτα από αυτή την δολοφονία, ο ίδιος άνθρωπος ζητούσε από την Αστυνομία προστασία λόγω της δολοφονίας που είχε σημειωθεί στο Ν. Κόσμο, καθώς ο ίδιος είχε ανοίξει άλλο πρακτορείο ΟΠΑΠ αυτή την φορά στο Λαγονήσι !!!

Κι αυτό γιατί για την δολοφονία του άτυχου ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΝ στο Νέο Κόσμο, ακουγόταν πως επρόκειτο για εκτέλεση και μάλιστα για λάθος εκτέλεση, καθώς ο οπλοφόρος ήθελε να μπει σε άλλο πρακτορείο. Τελικά τι είχε συμβεί;

Το… μπέρδεμα

Στης 16/08/03, στην οδό Ηλία Ηλιού 65 στο Ν. Κόσμο, εισβάλει απογευματινές ώρες ένας ένοπλος και χωρίς να πει κάποια κουβέντα στον ιδιοκτήτη των πυροβολεί και εξαφανίζεται.

Αρχικά είχε γίνει λόγος για ληστεία, πλην όμως είχε διαπιστωθεί πως ο δράστης, όχι μόνο δεν ζήτησε τίποτε από τον ιδιοκτήτη, αλλά έφυγε χωρίς να πάρει το παραμικρό.

Έκτοτε άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες, πως ο εκτελεστής είχε κάνει λάθος και ήθελε να βγάλει από την μέση άλλο άνθρωπο, επίσης πράκτορα του ΟΠΑΠ

Η προέκταση της Ηλία Ηλίου ονομάζεται Μάχης Αναλάτων και στο αριθμό 65 διατηρούσε το πρακτορείο του ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός στο Χαλάνδρι. Όπως προαναφέραμε μετά την δολοφονία, έκλεισε το δικό του πρακτορείο που βρίσκονταν μολις 500 μέτρα μακριά από το πρακτορείο του θύματος και έφυγε για το Λαγονήσι.

Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να υποθέσει πως ο δολοφόνος ήθελα να μπει… στο δικό του πρακτορείο και όχι σε αυτό που μπήκε.

Η εταιρεία με τις… «μαϊμούδες»

Παράλληλα την ίδια εποχή, ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να είχε δημιουργήσει μια εταιρεία με χρονομίσθωσεις που ενοικίαζε «μαϊμού» εξοχικές κατοικίες, πλην όμως ποτέ η Αστυνομία δεν είχε την παραμικρή καταγγελία για τέτοιου είδους απάτες.

Όσον αφορά στην δολοφονία του πράκτορα στο Ν. Κόσμο, λίγους μήνες μετά είχε συλληφθεί ένας Αλβανός υπήκοος, ο οποίος με το ίδιο όπλο είχε πυροβολήσει μήνες πριν τον αδελφό ενός επικίνδυνου Αλβανού κακοποιού.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δέχθηκε στην απολογία του πως είχε τραυματίσει τον αδελφό του συμπατριώτη του, για την δολοφονία του άτυχου  στον Ν. Κόσμο όμως αρνούνταν τα πάντα, λέγοντας πως το όπλο ο ίδιος το είχε πετάξει και την εποχή που έγινε το περιστατικό αυτός ήταν στην Τρίπολη και δούλευε σε μια οικοδομή μαζί με συγγενικό του πρόσωπο.

Οι έμπειροι ερευνητές τις Ασφάλειας όλα αυτά τα περίεργα που άλλωστε αποτελούν έναν δυσεπίλυτο γρίφο για δυνατούς λύτες τα έχουν βάλει στο τραπέζι των ερευνών και τα εξετάζουν ενδελεχώς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΟΥ

πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση