Εξαφάνιση 4χρονης: Οι γονείς ξέρουν...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 15:25 Εξαφάνιση 4χρονης: Οι γονείς ξέρουν...

Όλο και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση εξαφάνισης της 4χρονης Άννυ στην περιοχή της Ομόνοιας. Το κοριτσάκι αγνοείται από τις 21 Απριλίου και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι γονείς γνωρίζουν πού βρίσκεται, αλλά δεν το λένε.

Ο πατέρας της 4χρονης Άννυ εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από τους αστυνομικούς. Πρόκειται για σεσημασμένο για ναρκωτικά άτομο με καταγωγή από τη Βουλγαρία. Αρχικά ο άνδρας δήλωνε άγνοια για την υπόθεση. Έπεσε όμως σε αντιφάσεις και οι αστυνομικοί επέμειναν.

Τελικά ο βιολογικός πατέρας της μικρής ομολόγησε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της.

Ύστερα από τουλάχιστον τέσσερις ώρες ανακρίσεων, ο άνδρας “έσπασε”. Είπε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό η πρώην σύντροφός του, η μητέρα της μικρής δηλαδή, είχε σχέσεις με κάποιον ηλικιωμένο άνδρα από τη Γερμανία, ο οποίος μάλιστα της έστελνε χρήματα.

"Φοβήθηκα ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει μακριά μου στη Γερμανία", είπε στους αστυνομικούς.

Συμπλήρωσε πως σε εκείνον είχε εμπιστευτεί η μητέρα της το μικρό κορίτσι όταν χρειάστηκε να πάει στη Σόφια, δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ωστόσο που βρίσκεται το παιδί.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας παραληρούσε και δεν θεωρούν ότι όσα είπε είναι σοβαρά, αλλά είναι πεπεισμένοι ότι και οι δύο γονείς ξέρουν πού βρίσκεται το παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντόπισαν 4.000 ευρώ στην κατοχή της γυναίκας και αμέσως οι υποψίες τους κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της παράνομης υιοθεσίας.

Όπως δήλωσε στο Newsit o δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου "προσπαθούμε να έχουμε ενημέρωση γιατί έχουν προσαχθεί η μητέρα, ο πατέρας και ο ηλικιωμένος κύριος που τους φιλοξενούσε στη ΓΑΔΑ και δε μου επιτρέπεται η πρόσβαση.

Στο ερώτημα αν οι γονείς εμπλέκονται και έχουν δώσει το παιδί για παράνομη υιοθεσία ο δικηγόρος απάντησε "δε ξέρω τίποτα, αυτό που ξέρω είναι το το παιδί για τη μητέρα είναι εξαφανισμένο, μου είπε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε, δεν ξέρει κάτι άλλο. Αν η αστυνομία έχει άλλα στοιχεία θα τα δούμε και μακάρι να έχει αλλιώς θα γίνει ρεζίλι.

Με την πελάτισσα μου πήγα να μιλήσω (τη μάνα) και δε με αφήνουν. Μου διαβίβασαν από το γραφείο του Διοικητή Υπηρεσίας Ανηλίκων ότι δε μας επιτρέπουν να μπούμε, εις δόξαν της δημοκρατίας.

Πήραμε ήδη να διαμαρτυρηθούμε στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛΑΣ και τώρα θα πάρουμε και στο γραφείο του Υπουργού" είπε τέλος ο κύριος Γεωργίου.

Η κατάθεση της μάνας και οι αντιφάσεις

Η 25χρονη μάνα από τη Βουλγαρία παραδέχτηκε ότι άφησε το μικρό κοριτσάκι της σε μια συμπατριώτισσά της, που γνώριζε μόνο το μικρό της όνομα και την λένε Σύλβια. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείει και αυτό της αγοραπωλησίας.

Όπως κατέθεσε χθες, Δευτέρα, στους αστυνομικούς, η μητέρα της Άννυς χρειάστηκε να πάει για μερικές ημέρες στην πατρίδα της. Αγόρασε ένα φθηνό καρτοκινητό και το έδωσε στην σχεδόν άγνωστη γυναίκα για να επικοινωνεί μαζί της, όσο θα έλειπε στη Βουλγαρία.

Από τη Σόφια, όπως ισχυρίστηκε η 25χρονη, επικοινωνούσε με την Σύλβια, ωστόσο κάποια στιγμή η γυναίκα της είπε πως το παιδί χάθηκε. Είχαν πάει όπως της περιέγραψε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σαχίνη και Ακομινάτου κοντά στην Ομόνοια.

Από τότε, όπως είπε η μητέρα, έχασε τα ίχνη όχι μόνο της μικρής της κόρης, αλλά και της γυναίκας που έχει καστανά μαλλιά και έχει ύψος περίπου 1,70, ενώ το χαρακτηριστικό της είναι τα μάτια της που έχουν διαφορετικό χρώμα.

Στους αστυνομικούς η 25χρονη Βουλγάρα είπε πως πλέον δεν έχει καν τον αριθμό του τηλεφώνου που είχε αγοράσει στην Σύλβια, τον είχε γράψει σε ένα χαρτί το οποίο ξέχασε όπως ισχυρίζεται στη Σόφια...

Την ιστορία της 25χρονης επιβεβαιώνει και ο 70χρονος που τη φιλοξενεί στην Αθήνα.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση