Τραγωδία: Βρέφος απανθρακώθηκε όταν έπιασε φωτιά το διαμέρισμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 08:34 Τραγωδία: Βρέφος απανθρακώθηκε όταν έπιασε φωτιά το διαμέρισμα

Βρέφος απανθρακώθηκε μετά από φωτιά σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Το 13 μηνών κοριτσάκι ήταν μόνο του στο σπίτι όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.

Άγνωστη μέχρι στιγμής η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά. Συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου η μητέρα του. Το οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία.

Αδιανόητη τραγωδία τα ξημερώματα της Πέμπτης (28.02.2019) σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Βρέφος 13 μηνών βρέθηκε απανθρακωμένο μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι, ενώ ήταν μόνο του!

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι πυροσβέστες που λίγο μετά τη 01:30 τα ξημερώματα έφτασαν στην οδό Έριδος στη Βάρκιζα. Είχαν ειδοποιηθεί πως σε γκαρσονιέρα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας είχε ξεσπάσει πυρκαγιά.

15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα έφτασαν στο σημείο. Μπήκαν στο διαμέρισμα όπου είχε ξεσπάσει η φωτιά και βρήκαν αναίσθητο πάνω σε ένα διπλό κρεβάτι ένα κοριτσάκι μόλις 13 μηνών! Αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η μητέρα του βρέφους βρισκόταν κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση αμόκ, καθώς προσπαθούσε να ειδοποιήσει για τη φωτιά στο διαμέρισμά της.

Η 30χρονη μητέρα του βρέφους που χάθηκε στη φωτιά είχε άλλα δυο παιδιά. Το ένα μένει με τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο πέθανε πριν από μερικά χρόνια.

Η μητέρα του βρέφους συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου, ενώ προσήχθη κι ένας οδηγός ταξί, που φέρεται να είναι ο πατέρας του δεύτερου παιδιού της, το οποίο είχε χάσει πριν καιρό.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση