Στην Aσφάλεια της Ρόδου οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές της Τοπαλούδη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019 19:24 Στην Aσφάλεια της Ρόδου οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές της Τοπαλούδη

Τα τρία άτομα που φέρονται να βίασαν την 21χρονη το 2017 προσήλθαν χωρίς να καταθέσουν

Στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κλήθηκαν οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, χωρίς όμως να καταθέσουν για το περιστατικό, κάτι που εκτιμάται ότι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες και εφόσον αξιολογηθούν όλα τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει παραγγελθεί από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την ανακρίτρια Ρόδου, έχει ήδη ληφθεί κατάθεση από φίλες της άτυχης φοιτήτριας αναφορικά με το περιστατικό. Στις καταθέσεις αυτές γίνεται εκτενής περιγραφή για το πού, πώς και πότε έγινε η γνωριμία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη με τους τρεις νεαρούς, ηλικίας από 21 έως 24 ετών, οι οποίοι και φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Επίσης αναφορά γίνεται και για το βίντεο, που φέρεται να καταγράφηκε από την ερωτική συνεύρεση των νεαρών με την κοπέλα, το οποίο όμως μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, αλλά ούτε υπάρχουν στοιχεία τέτοια, που οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση κατέθεσαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Ανακρίτρια Ρόδου οι γονείς της φοιτήτριας και όπως δήλωσαν μετά τις καταθέσεις τους, έδωσαν όλα τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και μεταξύ αυτών υπήρχαν και μηνύματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι έχει αρχίσει η προκαταρκτική για τον βιασμό της τον Νοέμβριο του 2017, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της. Όπς είπε, θεωρεί ότι τα δύο γεγονότα, ο βιασμός του 2017 και η δολοφονία μετά από βιασμό το 2018, συνδέονται μεταξύ τους, ενώ είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 2017 είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της.

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση