Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας - Τι κατέθεσε η μητέρα της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 15:20 Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας - Τι κατέθεσε η μητέρα της

Με την κατάθεση της μητέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2014 για μία επίσκεψη ρουτίνας σε ορθοδοντικό στην Αλβανία και επέστρεψε νεκρή, άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρέβεζας η δίκη του οδηγού ταξί που μετέφερε την αδικοχαμένη κοπέλα στη γειτονική χώρα.

Η μητέρα της 16χρονης, σε βάρος της οποίας είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία, κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου ταξιτζή.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε χθες να ολοκληρώσει την κατάθεσή της, καθώς κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να καθίσει. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη σύντομη παραμονή της στο βήμα του μάρτυρα, ζήτησε από τον κατηγορούμενο σύντροφό της να μεταφέρει την κόρη της στην Αλβανία, καθώς του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Μιλώντας για τα τραγικά γεγονότα της μέρας που άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη Κωνσταντίνα, τόνισε πως αργά το απόγευμα της τηλεφώνησε ο κατηγορούμενος και της είπε πως η κόρη της βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Έτσι, ξεκίνησε με άλλο ταξί για τους Άγιους Σαράντα και φτάνοντας στα επείγοντα του νοσοκομείου της ανακοίνωσαν ότι η κόρη της είναι νεκρή. Η μάρτυρας τόνισε πως η Κωνσταντίνα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ είπε πως δεν γνωρίζει εάν εκείνο το διάστημα η κόρη της είχε κάποια σχέση.

Εντύπωση προκάλεσε το αίτημα της υπεράσπισης, εκτός από τη μητέρα, να καταθέσει υπέρ του κατηγορούμενου οδηγού ταξί και η μεγαλύτερη αδελφή της αδικοχαμένης 16χρονης, η οποία ήταν παρούσα στο δικαστήριο.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Προσαρμοσμένη αναζήτηση