Άρχισαν τα όργανα από την Αριστερή Πτέρυγα! Στο τραπέζι και η ρήξη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 20:42 Άρχισαν τα όργανα από την Αριστερή Πτέρυγα! Στο τραπέζι και η ρήξη

Κατά την ενημέρωση του Αλέξη Τσίπρα προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν όλα ρόδινα, με την Αριστερή Πτέρυγα να εκφράζει επιφυλάξεις για το κατά πόσο μία συμφωνία με σκληρά μέτρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έντονος συμβιβασμός.

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία και το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις λέγοντας πως γίνονται μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο, εκφράζοντας όμως την αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία η οποία θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Πηγές αναφέρουν ότι από πλευράς Αριστερής Πλατφόρμας εκφράστηκαν επιφυλάξεις κατά πόσο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "έντιμος συμβιβασμός" μια συμφωνία που θα περιέχει σκληρά μέτρα και υπό αυτό το πρίσμα τονίστηκε ότι η επιλογή της ρήξης πρέπει να είναι στο τραπέζι.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της ΠΓ επισήμαναν την ανάγκη περαιτέρω συζήτησης πάνω σε κείμενα προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά τα μέλη της ΠΓ. Αναγκαστικά η συζήτηση διακόπηκε και θα συνεχιστεί μεθαύριο Πέμπτη, καθώς ο κ. Τσίπρας έπρεπε να αναχωρήσει για την Λευκωσία, όπου αύριο θα πάρει μέρος στην τριμερή συνάντηση Ελλάδας -Κύπρου -Αιγύπτου.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση