Τι κρύβεται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2019 23:04 Τι κρύβεται πίσω από την οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία - ΒΙΝΤΕΟ

Το έντονο κλάμα των δύο μωρών, 18 και 6 μηνών, ήταν η αιτία να καλέσουν οι γείτονες την Αστυνομία και να αποκαλυφθεί η οικογενειακή τραγωδία στη Σητεία. Πρώτος έφθασε στο σπίτι ο αδερφός της γυναίκας που αντίκρισε έντρομος την αδερφή του νεκρή.

Λίγο αργότερα ο εν διαστάσει σύζυγός της παραδόθηκε και ομολόγησε πως εκείνος τη σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Η 32χρονη, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, δεν άντεχε τη βία και την κακοποίηση. Καβγάδιζαν συχνά και τη χτυπούσε. Έτσι, μετά τα Χριστούγεννα έφυγε μαζί με τα παιδιά της από το σπίτι όπου ζούσε με τον 36χρονο σύζυγό της, Εκείνος όμως την πίεζε να επιστρέψει και την απειλούσε. Με τη στήριξη της οικογένειάς της τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία. Το πρωί ήταν μόνη με τα παιδιά της. Ο 36χρονος φέρεται πρώτα να τη χτύπησε και μετά τη στραγγάλισε.

Ο δήμαρχος Σφακίων, Θεόδωρος Πατεράκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε: "Όλοι οι υπάλληλοι είναι σοκαρισμένοι γιατί είχαμε μια πολύ καλή εικόνα για την κοπέλα. Δούλευε συμβασιούχος στον δήμο και αυτός είχε δουλέψει πέρσι στον δήμο. Η κοπέλα ήταν άριστη στη δουλειά της, ήταν τύπος και υπογραμμός που λένε, αφού εγώ της έλεγε με τη βροχή μην σκουπίζεις".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση