Πάτρα: Ματαιώνεται οριστικά η συναυλία των Rotting Christ – Οργή από το συγκρότημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 14:44 Πάτρα: Ματαιώνεται οριστικά η συναυλία των Rotting Christ – Οργή από το συγκρότημα

Με ένα μήνυμα στο facebook o frontman του συγκροτήματος «Rotting Christ» ανακοίνωσε ότι η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στην Πάτρα ακυρώνεται.

Τα εμπόδια που υπήρξαν δεν μπόρεσαν να αντιμετωπιστούν και η συναυλία για την οποία υπήρξε πόλεμος ανακοινώσεων δεν θα πραγματοποιηθεί.

«Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε οτι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή του συγκροτήματος

Με μεγάλη θλίψη αλλά και μεγάλη οργή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της μπάντας ότι η προγραμματισμένη για σήμερα -15 Μαρτίου- συναυλία στην Πάτρα δυστυχώς ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ παρά τις υπέρμετρες προσπάθειες που κάναμε μέχρι τελευταία στιγμή για να πραγματοποιηθεί!

Οι πραγματικά σκοτεινές δυνάμεις αυτού του τόπου πράξανε ότι μπορούσαν ώστε να αναβληθεί ένα καλλιτεχνικό γεγονός που στα μάτια τους ήταν ακραίο. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συγκεκριμένους θεοσεβούμενους και όχι μόνο «κυρίους» ότι μπορεί να χάθηκε η σημερινή μάχη αλλά όχι ο πόλεμος.

Η ελευθέρια του λόγου και της σκέψης είναι ένα δικαίωμα το οποίο σαν μπάντα μαχόμαστε και υποστηρίζουμε εμπράκτως για περισσότερο από 30 χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του κόσμου με οποιοδήποτε κόστος και έχουμε σκοπό να το κάνουμε μέχρι τέλους οπότε σύντομα ανακοινώνουμε νέα ημερομηνία στην Πάτρα στον ίδιο χώρο και να είστε σίγουροι ότι αυτήν την φορά θα γίνει …NON SERVIAM!

SAKIS εκ μέρους των ROTTING CHRIST

Υ.Γ.
1-Την συγγνώμη μας προς όλους τους φίλους της μπάντας για την οποιαδήποτε πιθανή ταλαιπωρία υπέστησαν αυτές τις μέρες. Εάν κάποιος από αυτούς επιθυμεί μπορεί να εξαργυρώσει το εισιτήριο του στην διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την ανακοίνωση νέας ημερομηνίας

2-Τον σεβασμό μας σε όλους τους καλλιτέχνες και φυσικά στους Metal αδερφούς μας για την αλληλεγγύη και συμπαράσταση. Το θέμα είναι όλων μας!

Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν δεν παίζω ούτε εγώ

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος είχε προγραμματίσει να δώσει συναυλία στην «Αίγλη» αύριο Σάββατο, με βολές του κατά του Δήμου της Πάτρας, αναφέρει ότι αν δεν εμφανιστούν οι Rotting Christ, ούτε ο ίδιος θα εμφανιστεί.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ξεκίνησε από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Νικολακόπουλο, που στηρίζεται από την «Χρυσή Αυγή», ο οποίος επισκέφθηκε αρχικά τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο από τον οποίο ζήτησε να παρέμβει ώστε να μην γίνει η συναυλία.

Στην συνέχεια, ο χρυσαυγίτης υποψήφιος Περιφερειάρχης, μαζί με 4 ακόμα άτομα, κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να ματαιωθεί η εμφάνιση του συγκροτήματος επειδή όπως υποστηρίζουν προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Χριστιανών.

Η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για μεσαίωνα και αναφέρει με δηλώσεις του στο thebest.gr ότι η πρώτη ενημέρωση που είχαν από το Δήμο της Πάτρας ήταν ότι η συναυλία τους δεν θα πραγματοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου της Πάτρας, λόγω του περιεχομένου της.

«Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει δύο μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα ότι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία.

Από την πλευρά του Δήμου ανακοινώθηκε ότι η ματαίωση της συναυλίας του συγκροτήματος «Rotting Christ» οφείλεται σε τεχνικά προβλήματα.

«Η Δημοτική Αρχή παραχώρησε και παραχωρεί δημοτικούς χώρους και διευκολύνει όλους τους φορείς, πολιτικούς, συνδικαλιστικούς, αθλητικούς κ.λπ., χωρίς διακρίσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Δεν παραχωρούμε χώρους και δεν διευκολύνουμε με κανέναν τρόπο μόνο το ναζιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής».

Όσον αφορά τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, η διοργανώτρια εταιρία, έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα και γίνονται προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί» αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.

πηγή: thebest

Προσαρμοσμένη αναζήτηση