Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβάλλει και ο Γιάννης Αγγελάκας τη συναυλία του στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:42 Αναβάλλει και ο Γιάννης Αγγελάκας τη συναυλία του στην Πάτρα

Νεότερη ανάρτηση...

Μετά την αναβολή της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα, και ο Γιάννης Αγγελάκας ανακοίνωσε  πως ούτε εκείνος θα εμφανιστεί αύριο Σάββατο στην εκδήλωση.

Με ανακοίνωση στη σελίδα του στο Facebook αναφέρεται ότι «επειδή στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός, η αυριανή συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και των 100°C στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων αναβάλλεται».

Σημειώνεται ότι εντός των ημερών θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία και πιθανόν νέος χώρος διεξαγωγής της. 

«Επειδή στην προσπάθεια φίμωσης του λόγου, της έκφρασης και της τέχνης δεν πρέπει κανείς να μένει σιωπηλός, η αυριανή συναυλία του ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ και των 100°C στον πολυχώρο Αίγλη του Δήμου Πατρέων αναβάλλεται❗️»  λέει η ανάρτηση στη σελίδα του Γιάννη Αγγελάκα στο Facebook .

Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία και πιθανόν νέος χώρος διεξαγωγής της. Όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν το εισιτήριο τους μπορούν να το κάνουν από τα αντίστοιχα σημεία προπώλησης (ΔΙΗΧΟ , Το Χασομέρι , Discover Bookstore) ή από το viva.gr., καταλήγει στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής, μουσικός και ποιητής

 

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr