Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από τηλεφώνημα για αεροπειρατεία [pics]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 18:33 Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από τηλεφώνημα για αεροπειρατεία [pics]

Άγνωστος τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και προειδοποίησε για αεροπειρατεία! Ο άγνωστος είπε ότι θα γίνει σε μια από τις πτήσεις που φτάνουν από το Λονδίνο! Αυστηρά μέτρα ασφαλείας - Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στο οποίο ανέφερε ότι σε μια από τις πτήσεις από το Λονδίνο θα γίνει αεροπειρατεία. Το γεγονός έγινε γνωστό όταν επιβάτες έμειναν εμβρόντητοι βλέποντας την πτήση τους Α3607 της Aegean από το Γκάτγουικ να προσγειώνεται το απόγευμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην ώρα της αλλά να είναι περικυκλωμένο το αεροπλάνο από αστυνομία και πυροσβεστική.

Όταν άρχισε η αποβίβαση το αεροπλάνο ήταν σε απομονωμένο μέρος του αεροδρομίου και στο σημείο υπήρχαν περιπολικά και οχήματα της πυροσβεστικής. Οι επιβάτες αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει και το μόνο που τους ειπώθηκε ήταν ότι όλα γινόντουσαν για λόγους ασφαλείας. Οι επιβάτες οδηγήθηκαν στο εσωτερικό του αεροδρομίου σε μικρές ομάδες και τους έγινε έλεγχος όπως όταν γίνεται στην αναχώρηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ΤΟΥ newsit.gr, αντίστοιχοι έλεγχοι θα γίνουν και σε άλλες πτήσεις από το Λονδίνο. Την τελευταία ώρα έχουν γίνει δυο έλεγχοι σε αεροπλάνα που έφτασαν από το Λονδίνο στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αναμένεται το ίδιο να γίνει σε όποια πτήση σήμερα έρχεται από την βρετανική πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις στην ώρα άφιξης των πτήσεων απλά λόγω των αυξημένων μέτρων οι επιβάτες θα υποστούν μια μικρή ταλαιπωρία.

πηγή:newsit.gr