Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θρήνος: Νεκρή σε τροχαίο η 18χρονη πασαδόρος του Τελαμώνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 18:54 Θρήνος: Νεκρή σε τροχαίο η 18χρονη πασαδόρος του Τελαμώνα
Η νεαρή βολεϊμπολίστρια βρήκε ακαριαίο θάνατο την Τετάρτη, όταν το όχημα που οδηγούσε ένας 24χρονος προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο
 
Ένα πανέμορφο κορίτσι και αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Τελαμώνα Σαλαμίνας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 18 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε την Τετάρτη, σε δρόμο του νησιού.

Η Ευαγγελία Πετροχείλου, Εύα για τους φίλους της, ήταν η πασαδόρος του Τελαμώνα Σαλαμίνας και εκείνη την ημέρα είχε μπει στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος. Ο νεαρός οδηγός φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να προσκρούσει σε ένα δέντρο.
 

eva2

Η Ευαγγελία καθόταν στη θέση του συνοδηγού και, όπως ανέφερε η έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Ο 24χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ.

Όντας σε κατάσταση σοκ από τον χαμό της 18χρονης κοπέλας, το τεχνικό τιμ και οι συμπαίκτριές της διέκοψαν τις προπονήσεις, ενώ ο σύλλογος ενημέρωσε πως δεν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του.

Το δράμα στην οικογένεια της Ευαγγελίας δεν περιγράφεται με λόγια, ενώ η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει το Σάββατο, στη Σαλαμίνα.

 

eva1

πηγή: protothema.gr