Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη για το τηλεφώνημα που δέχθηκε

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 10:22 Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη της Αγγελικής Νικολούλη για το τηλεφώνημα που δέχθηκε

Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα είχε δεχθεί η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου, λίγο πριν από το τέλος της εκπομπής "Φως στο Τούνελ". Η δημοσιογράφος δεν είχε αποκαλύψει στους τηλεθεατές την ταυτότητα του συνομιλητή της.

Η δημοσιογράφος μίλησε πρώτη φορά για τον άνδρα που την κάλεσε και για όσα της μετέφερε λίγες μέρες αργότερα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Εκεί όπου ολοκλήρωσε την κατάθεση της, σαν βασική μάρτυρας κατηγορίας, στην πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής άτομο που υποστήριξε ότι είναι ο ένας από τους δύο αστυνομικούς γιους του «εγκεφάλου», κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο και ζήτησε να μιλήσει μαζί της. Όπως κατέθεσε η δημοσιογράφος, το άτομο αυτό τόνισε ότι λυπάται πολύ για τη μητέρα του θύματος και πως ο μοναδικός που ξέρει που βρίσκεται το παιδί της , είναι ο πατέρας του και βασικός κατηγορούμενος. Μάλιστα, ζήτησε από τη δημοσιογράφο όταν τον δει στην αίθουσα του δικαστηρίου, να τον ρωτήσει που το ‘χει θάψει.

Εκείνη το έκανε και ο «εγκέφαλος» σαστισμένος έχασε τα λόγια του και το μόνο που της είπε ήταν ότι λέει ψέματα γι’ αυτόν.

Η αποκάλυψη πως της τηλεφώνησε ο ένας από τους δύο γιους του βασικού κατηγορούμενου όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, προκάλεσε αναστάτωση τόσο στον «εγκέφαλο» που καθόταν στο εδώλιο, όσο και στο ακροατήριο.

Η δίκη που έχει μπει στην τελική ευθεία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Πηγή: anikolouli.gr