Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου - Τον σκότωσαν με σφυρί έξω από το γραφείο του (Φωτό και βίντεο)!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014 10:30 Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου - Τον σκότωσαν με σφυρί έξω από το γραφείο του (Φωτό και βίντεο)!

Η δολοφονία του επιχειρηματία στο κέντρο της Τρίπολης συγκλονίζει - Τι λέει στην κάμερα ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος...

Ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός λίγο πριν τις 17.30 χθες το απόγευμα (26-10-2014) στο κέντρο της Τρίπολης και συγκεκριμένα επί της οδού Ουάσιγκτον 36, έξω από την είσοδο του γραφείου του. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου, ιδιαίτερα γνωστός στους κατοίκους της πόλης...

ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr
ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr

Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος από κάτοικο της περιοχής που μίλησε στους αστυνομικούς. Όπως εξήγησε αρχικά δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιον μεθυσμένο ο οποίος έχει λιποθυμήσει στο δρόμο.

Όταν πλησίασε διαπίστωσε πως ήταν ήδη νεκρός. Όπως εξηγεί, «το πτώμα ήταν μπρούμυτα, όταν το σηκώσαμε ήταν αγνώριστος, το πρόσωπο του ήταν μαυρισμένο με πολλά χτυπήματα και ένα αιμάτωμα. Δεν ήταν εύκολο να εξακριβώσεις το πρόσωπο του. Υπήρχε ίχνος αίματος από το σημείο που ακουμπούσε το πρόσωπο του στο δρόμο, ενώ αίματα υπήρχαν στο διάδρομο και στον τοίχο ακριβώς λίγο πριν πιάσει την πόρτα εξόδου από το γραφείο του.

Ήδη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο facebook, έχουν αρχίσει τα πρώτα συγκινητικά μηνύματα για τον 42χρονο επιχειρηματία, από φίλους και συγγενείς του, που πλέον ετοιμάζονται για την κηδεία του...

ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr
ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr
ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr
ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr

Ο 42χρονος Θ.Π. βρέθηκε στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένος σε όλο του το σώμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, κάνουν λόγο για δολοφονία με σφυρί.
Το στυγερό έγκλημα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός σε όλους. Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής που αντίκρισαν τις σκληρές εικόνες, άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Πηγή: arkadiaportal.gr, kalimera-arkadia.gr, newsit,gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση