Εκλογές 2019 – Δημοσκόπηση: «Γαλάζια» υπόθεση ο δήμος Θεσσαλονίκης – Έκτη η Νοτοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019 14:23 Εκλογές 2019 – Δημοσκόπηση: «Γαλάζια» υπόθεση ο δήμος Θεσσαλονίκης – Έκτη η Νοτοπούλου

Βραχεία κεφαλή για τον Νίκο Ταχιά σε δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Karfitsa». Κακή επίδοση καταγράφει η Κατερίνα Νοτοπούλου που βρίσκεται στην έκτη θέση.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης στο ερώτημα ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο αν γίνονταν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή, προηγείται ο Νίκος Ταχιάος με 15,7% και ακολουθούν οι Γ. Ορφανός με 12,3%, Κ. Ζέρβας με 9,8%, Σ. Βούγιας με 9,7%, Π. Ψωμιάδης με 6,9% και Κ. Νοτοπούλου με 6,5%.

Στην ίδια δημοσκόπηση, στο ερώτημα ποιο κόμμα θα ψήφιζαν αν την επόμενη Κυριακή είχαμε βουλευτικές εκλογές. Στην ερώτηση αυτή (και με αναγωγή επί των εγκύρων)η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 33%, έναντι μόλις 12,7% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 5,5%, ΚΙΝΑΛ με 5% και ΚΚΕ με 3%. Τα υπόλοιπα κόμματα δεν συγκεντρώνουν ποσοστό τέτοιο που να τους εξασφαλίζει την είσοδο στη Βουλή.

πηγή: karfitsa, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση