Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της φοιτήριας στο Αιγάλεω

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 10:03 Η σπαρακτική έκκληση του πατέρα της φοιτήριας στο Αιγάλεω

Να ανοίξουν τα στόματα, ζητά ο πατέρας της φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Μιλώντας στο Star, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι το παιδί του δεν αυτοκτόνησε και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει για το θάνατο της κόρη του να μιλήσει. «Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήταν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», προσέθεσε ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το star αναμένεται να γίνει φραφολογική πραγματογνωμοσύνη στο σημείωμα το οποίο φέρεται να άφησε η φοιτήτρια λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Σκοπός είναι να διαπιστωθεί εάν το έγραψε η ίδια, ή το συνέταξε υπό πίεση, όπως ισχυρίζονται οι δικοί της άνθρωποι.

Η φοιτήτρια ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου, με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση