Η Ελλάδα ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμoύς σε αναζητήσεις στο Google

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:43 Η Ελλάδα ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμoύς σε αναζητήσεις στο Google

Ποια χώρα βρίσκεται στην κορυφή για το 2019.

Μία από τις πιο όμορφες χώρες της Ευρώπης όπως δείχνει πρόσφατη έρευνα φιγουράρει στην κορυφή των αναζητήσεων των απανταχού ταξιδιωτών για διακοπές το 2019.

Ο λόγος για την Ιταλία, με τις πανέμορφες πόλεις, την υπέροχη ύπαιθρο, το πολύ καλό φαγητό, τα φημισμένα μνημεία και αξιοθέατα και τους φιλόξενους κατοίκους.

Η έρευνα που διενεργήθηκε από το ταξιδιωτικό site TravelSupermarket με τη βοήθεια του Keyword Planner της Google χρησιμοποίησε ως λέξη- κλειδί τη φράση «Holidays in X» σε όλες τις γλώσσες, προκειμένου να βρεθεί ο μέσος όρος αναζητήσεων για την κάθε χώρα.

Με περισσότερες από 220.000 αναζητήσεις μηνιαίως, ανάμεσα σε 97 χώρες (Κίνα, Ρωσία, Ινδία, ΗΠΑ κ.α. καθώς και στα περισσότερα μέρη της Ευρώπης) η Ιταλία βρέθηκε στην κορυφή των αναζητήσεων παγκοσμίως. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, επίσης, ότι πρόκειται και για τον πιο δημοφιλή προορισμό που αναζητούν οι Έλληνες στο google.

Στη δεύτερη θέση συναντάται η Ισπανία με την Αυστραλία να βρίσκεται στην τρίτη και η Ελλάδα στην τέταρτη (περίπου 135.000 αναζητήσεις μηνιαίως), ενώ η πεντάδα ολοκληρώνεται από τη Γαλλία.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση