Στα κάγκελα οι αστυνομικοί για τα Εξάρχεια! “Οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται πάνω μας”! – video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 22:27 Στα κάγκελα οι αστυνομικοί για τα Εξάρχεια! “Οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται πάνω μας”! – video

Για την κατάσταση που επικρατεί για τους αστυνομικούς στα Εξάρχεια μίλησε ο Δημοσθένης Πάκος, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Ο κ. Πάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 έκανε λόγο για δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν οι αστυνομικοί στα Εξάρχεια, ενώ μίλησε και για την επιχείρηση του Λιμενικού στην Περιοχή.

Όπως ανέφερε ο κ. Πάκος “η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Από την εμπειρία μου αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το ΑΤ Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό».

Όταν βλέπουμε πως σε μία περιοχή 20 λεπτά από τη Βουλή και το γραφείο του εκάστοτε πρωθυπουργού 50 ένοπλοι κουκουλοφόροι μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνετε πως δεν μπορεί να υπάρξει κατ΄ οίκον έρευνα”.

Στη συνέχεια μάλιστα επεσήμανε πως «οι συνάδελφοι είναι κάθε βράδυ στόχοι σε πεδίο βολής. Οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ» και τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις πως τα Εξάρχεια αποτελούν “΄άβατο”. Μάλιστα αποκάλυψε πως “την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μια κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί» υπογράμμισε.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση