Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεαρός πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 18:27 Νεαρός πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε - Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας το πρωί της Κυριακής στο Χαλάνδρι. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από τις αστυνομικές έρευνες για το νέο οικογενειακό δράμα. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο σκότωσε ο 27χρονος το 4χρονο αγοράκι του πριν αυτοκτονήσει. «Ήταν βίαιος από μικρός, χτυπούσε τη μητέρα και την αδερφή του», αποκάλυψε η θεία του. Λύγισαν μέχρι και οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο διαμέρισμα όπου έγινε το φονικό.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους. Ένας πατέρας, ένας νέος άνθρωπος, οδηγήθηκε στο φόνο του παιδιού του, ενός αγοριού μόλις τεσσάρων ετών και στη συνέχεια, με το ίδιο όπλο, μια κυνηγετική καραμπίνα, αφαίρεσε τη ζωή του. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι παρακολουθούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Ήταν περίπου 11:00 το πρωί όταν τα ουρλιαχτά της 21χρονης μητέρας του 4χρονου αγοριού «έσκισαν» την κυριακάτικη ησυχία στο Χαλάνδρι. Τα νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις μέχρι στιγμής αστυνομικές έρευνες αποκαλύπτουν πως ήταν η νεαρή γυναίκα εκείνη που πρώτη αντίκρισε νεκρό το παιδί της, δίπλα στον αυτόχειρα πατέρα του.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν αποκλείουν το φονικό και η αυτοκτονία που το ακολούθησε να έγιναν τα ξημερώματα. Μέσα στο δωμάτιο του 4χρονου αγοριού, στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι, ο 27χρονος πατέρας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα, πυροβόλησε το παιδί στο κεφάλι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη εν διαστάσει σύζυγος του δράστη και μητέρα του παιδιού, πήγε στο διαμέρισμα. Το προηγούμενο βράδυ είχε μαλώσει με τον άνδρα της για άλλη μια φορά. Στις αλλεπάλληλες κλήσεις της ίδιας και της αδερφής της, ο 27χρονος δεν είχε απαντήσει. Ούτε το βράδυ του Σαββάτου, ούτε το πρωί της Κυριακής. Έτσι αποφάσισαν οι δυο γυναίκες να πάνε στο σπίτι στο Χαλάνδρι. Όταν μπήκαν στο παιδικό δωμάτιο και αντίκρισαν τον 27χρονο νεκρό δίπλα από το παιδί, η μάνα δεν άντεξε. Ούρλιαξε από τον πόνο και την απόγνωση. Οι γείτονες την άκουσαν, κατάλαβαν πως κάτι κακό είχε γίνει και τότε ειδοποίησαν την αστυνομία.

Γείτονες του 27χρονου δήλωσαν στο newsit.gr πως άκουσαν τις σειρήνες τον περιπολικών περίπου στις 10:30 το πρωί.

Ο καυγάς πριν το φονικό

Εκείνο που απασχολεί πλέον την αστυνομία είναι η ακριβής αιτία που όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου και αυτόχειρα. Είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, λίγες ώρες πριν από την τραγωδία, ενώ στο φως έρχεται και μαρτυρία για τον βίαιο χαρακτήρα του δράστη.

Ο 27χρονος και η 21χρονη Ρομά σύζυγός του είχαν γνωριστεί όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη. Όταν η νεαρή έμεινε έγκυος στον γιο τους, αποφάσισαν να ζήσουν μαζί και πριν από περίπου έναν χρόνο παντρεύτηκαν και στη συνέχεια μετακόμισαν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Οι γείτονες λένε ότι συχνά έβλεπαν τον 27χρονο με το παιδί κι ένα σκυλάκι που είχε η οικογένεια. Τίποτα δεν «πρόδιδε» το οικογενειακό δράμα που θα ακολουθούσε.

Τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού δεν άργησαν να εμφανιστούν. Ο 27χρονος κατηγορούσε τη σύζυγό του πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και ιδιαίτερα έντονοι. Η νεαρή γυναίκα, που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει για μικροαδικήματα την αστυνομία, είχε αφήσει το παιδί με τον πατέρα του για το Σαββατοκύριακο.

Το βράδυ του Σαββάτου, το ζευγάρι είχε ακόμη έναν έντονο καυγά μέσω τηλεφώνου. Αφού το έκλεισαν, η 21χρονη προσπάθησε να τηλεφωνήσει ξανά στον σύζυγό της. Όμως εκείνος δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις της. Προσπάθησε και η αδερφή της να τον βρει αλλά και οι δικές της προσπάθειες αποδείχθηκαν μάταιες.

Οι δυο γυναίκες συνέχισαν να τηλεφωνούν και το πρωί της Κυριακής. Ξανά η ίδια εξέλιξη, ο 27χρονος δεν απαντούσε. Αποφάσισαν τότε να πάνε στο σπίτι στο Χαλάνδρι για να δουν τι είχε συμβεί. Και μόλις μπήκαν στο παιδικό δωμάτιο, αντίκρισαν τον 27χρονο νεκρό δίπλα στο άψυχο κορμάκι του 4χρονου αγοριού. Ήταν η στιγμή που αποκαλύφθηκε η τραγωδία.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, ακόμη κι εκείνοι «λύγισαν». Βγήκαν από το σπίτι με δάκρυα στα μάτια. Δεν μπορούσαν να αντέξουν όσα είχαν δει, αποκάλυψε κάτοικος της περιοχής.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του

 

 

Το βίαιο παρελθόν του παιδοκτόνου

Από εκείνους που βρέθηκαν στο τόπο της τραγωδίας στο Χαλάνδρι ήταν και μια θεία του 27χρονου Γ. Ντ.. Εκείνη αποκάλυψε ότι ο χαρακτήρας του παιδοκτόνου και αυτόχειρα ήταν βίαιος εδώ και πολλά χρόνια. Πως ο νεαρός πατέρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, η γυναίκα αποκάλυψε ότι ο 27χρονος ανιψιός της ήταν βίαιος από μικρός και παλιότερα είχε φτάσει σε σημείο να χτυπά τόσο τη μητέρα όσο και την αδερφή του.

Τα προβλήματα που είχε ο 27χρονος αυτόχειρας είχαν οδηγήσει το ζευγάρι στην απόφαση να απευθυνθεί σε έναν ειδικό για να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματα.

Η θεία του αυτόχειρα πατέρα αποκάλυψε ότι ο 27χρονος δεν εργαζόταν συστηματικά αλλά έκανε κάποιες περιστασιακές δουλειές και πρόσφατα, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, είχε δουλέψει σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενοίκιο του σπιτιού στο Χαλάνδρι να πλήρωναν οι γονείς του, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τον γιο τους και την οικογένειά του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

πηγή: newsit.gr