Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωεκλογές 2019: Φουλ για ευρωβουλή ο Αμυράς, παραιτήθηκε από βουλευτής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 10:34 Ευρωεκλογές 2019: Φουλ για ευρωβουλή ο Αμυράς, παραιτήθηκε από βουλευτής

Επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αμυράς ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (10.04.2019) ότι παραιτείται από βουλευτής.

Ο κόσμος το ‘χει… τούμπανο ότι ο Γιώργος Αμυράς θα είναι ένα από τα τρία τελευταία ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Μαΐου. Ο βουλευτής του Ποταμιού ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook την παραίτησή του από τη Βουλή.

Επιβεβαιώνει ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, αλλά δεν αναφέρει με ποιο κόμμα. Αλλά αυτό μάλλον δεν… χρειάζεται.

Στο κείμενό του, ο Γιώργος Αμυράς αναφέρει ότι παραιτείται από βουλευτής γιατί δεν θέλει να κάνει χρήση της «ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά». Την έδρα του, την παραδίδει στο Ποτάμι, το κόμμα με το οποίο εξελέγη τον Ιανουάριο του 2015.

Η ανάρτηση

Μετά από μια έντονη και δραστήρια κοινοβουλευτική θητεία υπέβαλα σήμερα το πρωί την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα. Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και εν όψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, αποφάσισα να μην κάνω χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή. Παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015.

Φυσικά θα συνεχίσω να είμαι στις επάλξεις και σύντομα θα σας ενημερώσω για τα επόμενα...

πηγή: newsit.gr