Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κάθισε δίπλα του στην ταβέρνα και του πήρε 750 ευρώ μπροστά στα μάτια του! Βίντεο - ντοκουμέντο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 13:31 Κάθισε δίπλα του στην ταβέρνα και του πήρε 750 ευρώ μπροστά στα μάτια του! Βίντεο - ντοκουμέντο

Αυτό που θα δείτε είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Σε ένα βίντεο 3 λεπτών και 15 δευτερολέπτων θα δείτε τον τρόπο με τον οποίο ένας θρασύτατος τύπος μέσα σε ταβέρνα κλέβει χρήματα από την τσέπη ενός πελάτη στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια του!  Το όλο σκηνικό που σας αποκαλύπτει το newsit.gr διαδραματίσθηκε σε ταβέρνα στην Αθήνα στις 8/4/2019. Δηλαδή, την περασμένη Δευτέρα.

Πως τον έκλεψε μπροστά στα μάτια του

Ένας ανυποψίαστος πελάτης μπαίνει στην ταβέρνα και κάθεται στην άκρη δεξιά όπως κοιτάτε στην οθόνη σας. Φαίνεται να περιμένει κόσμο αφού του φέρνουν και άλλα πιάτα και ο ίδιος φτιάχνει τις θέσεις.

Λίγη ώρα αργότερα δυο τύποι μπαίνουν στο κατάστημα και κάθονται στο διπλανό τραπέζι. Μάλιστα με επιδέξιες κινήσεις και παρά το γεγονός ότι το υποψήφιο θύμα τους έχει τραβήξει πιο δεξιά ακόμα το τραπέζι του, εκείνοι γυρνούν με τρόπο και το δικό τους. Στ’ αριστερά του ελαφροχέρη κλέφτη είναι κρεμασμένο στην καρέκλα το σακάκι του θύματος. Εκείνος αρχικά κάνει μια κίνηση να βγάλει το σακάκι του αλλά καταλαβαίνει ότι δεν είναι η ώρα ακόμα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως, κάνει ότι βγάζει το σακάκι του και τεντώνοντας τα χέρια του γέρνει προς το σακάκι του θύματος και βάζει το χέρι του στην τσέπη του ξένου σακακιού. Εκείνη την ώρα έρχεται ο σερβιτόρος με το πρώτο μέρος της παραγγελίας του θύματος. Έτσι, ο κλέφτης σταματάει την προσπάθεια και την συνεχίζει ακάθεκτος αφού φύγει ο σερβιτόρος. Σημειώνεται ότι στην ταβέρνα υπάρχουν και άλλες παρέες αλλά δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα. Τόσο καλός!

Αφού λοιπόν ο ελαφροχέρης κλέφτης βάζει το χέρι του στην τσέπη του θύματος, παίρνει μόνο τα χρήματα και όχι το πορτοφόλι. Μάλιστα κάνει και μια κίνηση που δείχνει πόσο θρασύς είναι! Μετράει με τρόπο τα λεφτά που μόλις βούτηξε! Εκείνη την ώρα μπαίνει στο μαγαζί η παρέα του θύματος. Εκείνος είναι χαρούμενος και ανυποψίαστος. Δεν ξέρει ότι πριν από λίγο έκαναν φτερά από την τσέπη του όσα λεφτά είχε μέσα και υποδέχεται τους φίλους του. Είναι η ώρα που οι δυο κλέφτες πρέπει να «την κάνουν» για να μην τους πάρουν χαμπάρι. Έτσι, σηκώνονται «κύριοι» και φεύγουν. Μαζί με τα λεφτά! Σύμφωνα με πληροφορίες από την τσέπη του ανυποψίαστου πελάτη οι κλέφτες πήραν 750 ευρώ χωρίς να του πάρουν το πορτοφόλι!

Δείτε το απίστευτο βίντεο

newsit.gr