Γλέζος:Να μην κάνει ούτε βήμα πίσω η κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 13:17 Γλέζος:Να μην κάνει ούτε βήμα πίσω η κυβέρνηση
Ο Μανώλης Γλέζος καλεί την κυβέρνηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω και να παραμείνει πιστή στις εξαγγελίες της καθώς «Η δύναμη βρίσκεται στη βούληση του λαού».
 
«Πρέπει να είμαστε απόλυτα σύμφωνοι ταυτισμένοι με βούληση του λαού ο οποίος ψήφισε μια κυβέρνηση η οποία πρέπει να αντιταχθεί σε κάθε προσπάθεια των δανειστών και του συστήματος καταπίεσης της χώρας για να βρει η πατρίδα μας το μέλλον της, τον δρόμο προς το μέλλον της», υποστήριξε ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. 
 
Η άποψη του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για έντιμο συμβιβασμό είναι ξεκάθαρη «Εδώ πρέπει ο καθένας να κάνει την εκτίμησή του και από τώρα να εγκαλέσει την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω».
 
Και έκανε σαφές ότι «Πρέπει να είμαστε πιστοί στις εξαγγελίες μας τις προεκλογικές και στις πρώτες εξαγγελίες μετεκλογικές δεν πρέπει να γίνει ούτε ένα βήμα πίσω. Η εμπειρία μου λέει ότι όταν κάνεις ένα βήμα πίσω δεν πρόκειται να βρεις ποτέ λύση διότι ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου αυτή και πρόκειται να σε αφήσει σε χλωρό κλαρί».
 
Στο ερώτημα για το αν θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα ή να πάμε σε εκλογές ο Μανώλης Γλέζος απάντησε: «Η δύναμη βρίσκεται στη βούληση του λαού και κανείς δεν πρέπει να αντιταχθεί στη βούληση του λαού, έχουμε εκπεφρασμένη, έχουμε δεδηλωμένη τη βούληση του λαού και είναι το όπλο μας».
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση