Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλέξης Τσίπρας: Δεν κάνω πίσω, οι εκλογές θα έρθουν στην εξάντληση της τετραετίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 20:18 Αλέξης Τσίπρας: Δεν κάνω πίσω, οι εκλογές θα έρθουν στην εξάντληση της τετραετίας

«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στην κάλπη»

«Είμαι συνηθισμένος να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στην κάλπη. Οι εκλογές θα έρθουν στην εξάντληση της τετραετίας.Στρατηγική επιλογή από την πλευρά μου που δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί είναι δείγμα της επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα. Δέχομαι επιλογές να κάνω εκλογές νωρίτερα, αλλά δεν κάνω πίσω», τόνισε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«Στόχος μας είναι στις τετραπλές επερχόμενες εκλογές του Μαΐου είναι να εκφραστεί ο λαός και να στηρίξει το κόμμα που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Στόχος μας είναι η νίκη στις ευρωπαϊκές εκλογές και όχι η ήττα με μικρή διαφορά.Μην βάζετε τα λεφτά σας στο ότι η εκλογική αναμέτρηση δεν θα είναι ντέρμπι - Έχουν διαψευστεί πολλές φορές οι δημοσκοπήσεις. Το 2009 ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να δραπετεύσει για να αποφύγει το πικρό ποτήρι που ερχόταν. Το 2000 ο Κώστας Σημίτης αντέστρεψε την διαφορά από τις ευρωεκλογές που έχασε με τέσσερις μονάδες και κέρδισε τις εθνικές», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

πηγή: newsbeast.gr