Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπακογιάννης: Απέκλεισε υποψήφιο που εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 20:53 Μπακογιάννης: Απέκλεισε υποψήφιο που εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο!

Ο Κώστας Μπακογιάννης απέκλεισε, άμεσα, από το ψηφοδέλτιό του, τον υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο μετά από αποκαλυπτικό δημοσίευμα της “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αποφάσισε να αφήσει εκτός του ψηφοδελτίου του, τον υποψήφιο κοινοτικό σύμβουλο, που σύμφωνα με το δημοσίευμα, εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες στο φαρμακείο του νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ.

Σε ανακοίνωσή του, ο συνδυασμός “Αθήνα Ψηλά”, ευχαριστεί την “Εφημερίδα των Συντακτών”, υπογραμμίζοντας ότι “στις περιπτώσεις που η δημοσιογραφική έρευνα γίνεται σωστά, βοηθά στην αναζήτηση των ορθών επιλογών”.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι “ο συνδυασμός »Αθήνα Ψηλά» δεν δέχεται την παραμικρή σκιά σε θέματα ηθικής τάξης”, επισημαίνοντας ότι “υπερβαίνοντας όσα προβλέπει ο νόμος”, ζητήθηκε επιπλέον από όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εκκρεμεί εναντίον τους καμία ποινική δίωξη.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ο συνδυασμός, μετά από το δημοσίευμα έκανε “σχετική επιπρόσθετη έρευνα” και “με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι συγκεκριμένος υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος προσκόμισε ψευδή υπεύθυνη δήλωση.

Εδώ, τέτοιες συμπεριφορές, δεν γίνονται ανεκτές.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να δυσφημεί τους 228 ανθρώπους του συνδυασμού μας που μάχονται κάθε μέρα για τούτη την πόλη.

Το τεκμήριο της αθωότητας τού ανήκει. Ας τον κρίνει η Δικαιοσύνη. Με τον συνδυασμό μας υποψήφιος δεν θα είναι” καταλήγει η ανακοίνωση.

πηγή: newsit.gr