Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 12:05 Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το βρέφος που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών

Δεν άντεξε και λιποθύμησε η υπάλληλος καθαριότητας που το βρήκε

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις ιστολογικές εξετάσεις το επόμενο διάστημα θα λύσουν το μυστήριο με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε χθες πεταμένο σε κάδο στο Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι το 34ων εβδομάδων βρέφος (περίπου 8,5 μηνών) δεν έφερε κακώσεις αλλά υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι γεννήθηκε νεκρό. Τα λοιπά αμφιλεγόμενα στοιχεία που ανέκυψαν θα απαντηθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν παραγγελθεί όπως αναφέρει το thebest.gr.

Το βρέφος βρέθηκε σε μια σακούλα σε κάδο στον συνοικισμό Νικόλαου Πλαστήρα του Αιγίου.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία που πήγε στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης κι εντόπισε τη σακούλα με το μακάβριο εύρημα.

Το μωρό βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου η οποία στη θέα που αντίκρισε δεν άντεξε και λιποθύμησε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Για την υπόθεση νοσηλεύεται φρουρούμενη μια γυναίκα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου που εξετάζεται αν είναι η μητέρα του βρέφους, αν και η ίδια το αρνείται.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση