Θεσσαλονίκη: Πέταξε τη γυναίκα του από το αυτοκίνητο μπροστά στα παιδιά τους [pics]

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 13:05 Θεσσαλονίκη: Πέταξε τη γυναίκα του από το αυτοκίνητο μπροστά στα παιδιά τους [pics]

Πάγωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη. Στο νοσοκομείο η μητέρα των παιδιών, που βρέθηκε από το κάθισμα του αυτοκινήτου στον δρόμο...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (19-04-2019) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άντρας πέταξε την γυναίκα του από το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Έκπληκτοι όσοι είδαν τι συνέβη έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε χτυπήσει κατά την πτώση της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου μετά την εξέταση των γιατρών πήρε εξιτήριο.

Το σημείο του επεισοδίου στη Θεσσαλονίκη

Διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν αστυνομικούς της ομάδας Ζ, οι οποίοι ήταν κοντά στο σημείο. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων για τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο σύζυγος και τα παιδιά του.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του συμβάντος στην οδό Κ. Καραμανλή.

Τον οδήγησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου και κρατήθηκε τη νύχτα. Με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr, newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση