Επικριτικό άρθρο γνώμης στο Politico κατά Πολάκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 12:59 Επικριτικό άρθρο γνώμης στο Politico κατά Πολάκη

«Είναι αξιοσημείωτο ένα μέλος μιας αριστερής κυβέρνησης να προσβάλλει ένα άτομο με αναπηρία με τόσο ωμό τρόπο», σημειώνει το άρθρο.

Στην πρωτοφανή επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο αναφέρεται το περιοδικό Politico.

Στη στήλη Letter from Athens και με αφορφμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά του Παύλου Πολάκη το Politico αναφέρει ότι το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας «προκάλεσε απογοήτευση εντός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είδε τη διαμάχη να θέτει σε κίνδυνο το προφίλ της ως μιας κυβέρνησης που φροντίζει τους αδύναμους»

 «Είναι αξιοσημείωτο ένα μέλος μιας αριστερής κυβέρνησης να προσβάλλει ένα άτομο με αναπηρία με τόσο ωμό τρόπο», σημειώνει το άρθρο.

Το Politico περιγράφει πώς επιτέθηκε ο Πολάκης στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, σημειώνοντας ότι αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνον από την αντιπολίτευση αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ «αλλά όχι από τον πρωθυπουργό», όπως σχολιάζει.

«Τα σχόλια ήταν εξαιρετικά μικροπρεπή. Το ίδιο είναι και το γεγονός ότι ο Τσιπρας συνεχίζει να στηρίζει τον υπουργό του λέγοντας ότι θα μετατρέψει την πρόταση μομφής κατά του υπουργού σε πρόταση εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση» δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ: «Ο Πολάκης είναι το πρόσωπο και η φωνή του Τσίπρα που αφήνει άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά για τον ίδιο».

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση