Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι ισχυρίζεται ο 28χρονος dj που κατηγορείται για βιασμό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Απριλίου 2019 13:56 Τι ισχυρίζεται ο 28χρονος dj που κατηγορείται για βιασμό

Επιμένει η 22χρονη φοιτήτρια

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας, ένας 28χρονος Ροδίτης Dee Jay που καταμηνύθηκε από μια 22χρονη ημεδαπή, φοιτήτρια, που σπουδάζει στο εξωτερικό για απόπειρα βιασμού.

Ο 28χρονος εξέφρασε απολογούμενος την απίστευτη αγανάκτηση που νιώθει, από την ψευδή, όπως την χαρακτήρισε, κατάθεση της 22χρονης, ισχυριζόμενος ότι βρίθει αναληθειών και αντιφάσεων και την οποία αρνήθηκε λέξη προς λέξη και στο σύνολό της, ως ψευδή, αναπόδεικτη και μη αντέχουσα στη βάσανο της κοινής λογικής όπως αναφέρει η dimokratiki.gr.

Η 22χρονη, που βρίσκεται στο νησί για τις διακοπές του Πάσχα είχε ενημερώσει για την άφιξή της στη Ρόδο τον καταγγελλόμενο, κάτοικο Ιαλυσού, ο οποίος φέρεται να την διαβεβαίωσε ότι θα την βοηθούσε να βρει εργασία σε εργαστήριο της περιοχής με την ολοκλήρωση των σπουδών της.
Όπως ισχυρίστηκε η 22χρονη, έδωσαν ραντεβού στην οικία του για να την βοηθήσει να γράψει το βιογραφικό της και την μετέφερε εκεί το απόγευμα της Τρίτης. Στην οικία έβαλε τζαζ μουσική να παίζει και της είπε να μεταβούν στο δωμάτιό του, όπου είχε εγκατεστημένο τον υπολογιστή του για να φτιάξουν το βιογραφικό της. Ισχυρίστηκε ότι της πρότεινε να πιούν ένα ποτό. Η ίδια δεν πίνει αλκοόλ ενώ, όπως υποστηρίζει, όταν πήρε ένα χυμό διαπίστωσε ότι είχε κρασί και δεν τον ήπιε. Ο 28χρονος φέρεται να κλείδωσε την πόρτα του δωματίου, λέγοντάς της ότι το κάνει για να μην τους ενοχλήσει κανείς και κάθισαν στο κρεβάτι, γιατί δεν είχε γραφείο και άνοιξαν τον υπολογιστή.

Ο 28χρονος φέρεται να την έπιασε από την μέση, να την ξάπλωσε στο κρεβάτι και να την φίλησε στο λαιμό ενώ η 22χρονη αντέδρασε αισθανόμενη άβολα και για τον πρόσθετο λόγο ότι πρόκειται για τον σύντροφο της καλύτερής της φίλης.

Επιχείρησε, όπως περιέγραψε, να φύγει και όπως διατείνεται, εκείνος επέμενε για αρκετή ώρα και μάλιστα ασέλγησε εις βάρος της, παρά τις αντιδράσεις της ενώ δεν την άφηνε να πιάσει το τηλέφωνο.

Υποστηρίζει ότι την έπιανε από τα χέρια και την τραβούσε και εκείνη τον έσπρωχνε ενώ επιχείρησε κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις ως που στην οικία μετέβη η αδελφή του στην οποία η 22χρονη εξιστόρησε τι είχε γίνει και εκείνη εκνευρίστηκε. Μάλιστα μετά όλοι έφυγαν από την οικία και συνάντησαν την σύντροφο του 28χρονου.

Απολογούμενος επί των ανωτέρω ο 28χρονος, από την άλλη, είπε ότι γνωρίζει από 5ετίας την 22χρονη ως στενή φίλη της μνηστής του και ουδέποτε είχε αναπτύξει ερωτική διάθεση για εκείνη ενώ η ίδια εξεδήλωνε ενίοτε ερωτικές διαθέσεις για εκείνον, αλλά πάντα τηρούσε τους τύπους, καθιστώντας της σαφές, ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ερωτικά.

Τόνισε ότι όποτε επιστρέφει από τις σπουδές της στην Ελλάδα, βρίσκονται όλοι μαζί, ήτοι εκείνος, η αρραβωνιαστικιά του, η αδερφή του και άλλοι φίλοι τους, κάνοντας παρέα, είτε σε μπαρ για ποτό, είτε σε εστιατόρια για φαγητό, είτε σε σπίτια.

Υποστήριξε ότι του εξέφρασε την επιθυμία να της βρει εργασία στο αντικείμενό της και εκείνος της πρότεινε να δώσουν βιογραφικό στην μητέρα του ηλεκτρονικά για να το προωθήσει σε γνωστούς της.
Το απόγευμα της επίμαχης ημέρας, όπως είπε, μετέβησαν στην οικογενειακή του εστία και κάθισαν στον υπολογιστή της αδελφής του στο δωμάτιό της και ξεκίνησαν να επεξεργάζονται το βιογραφικό για να το μεταφράσουν.

Υποστήριξε ότι δεν κάθισαν στο κρεβάτι καθώς ο χώρος, έχει έναν πάγκο και κάθισαν ο καθένας ξεχωριστά, σε δύο σκαμπό.

Πρόσθεσε ότι η πόρτα του δωματίου ήταν ανοιχτή και ισχυρίστηκε ότι ενώ δούλευαν το βιογραφικό η 22χρονη άρχισε να του αφήνει υπονοούμενα και να τον πειράζει. Ο ίδιος, όπως είπε, ήλθε σε δύσκολη θέση και σε ένα σημείο τής είπε ότι θα ενημερώσει τη μνηστή του και τότε σταμάτησε. Εφυγαν με την αδελφή του και βρήκαν όλοι μαζί την μνηστή του, ενώ απέστειλαν το βιογραφικό της με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην μητέρα του.

Έμειναν με την παρέα στην οικία της μνηστής του για τρεις ώρες, ο ίδιος μετά αναχώρησε και μετά τα μεσάνυχτα, όταν πλέον επέστρεψε στην οικία του, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα της εγκαλούσας, που όπως είπε, άρχισε να τον εξυβρίζει χυδαία και παράλληλα να εκτοξεύει απειλές για τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητα και εν συνεχεία του έκλεισε το τηλέφωνο, γεγονός που ανέφερε στην αδελφή του η οποία επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του.

Τόνισε ότι είναι αδιανόητο να σκεφτόταν καν να κάνει κάτι από την στιγμή που είχαν κανονίσει κοινή έξοδο και περίμενε την αδελφή του στο σπίτι, η οποία κάθισε μαζί τους.

Ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε του ζήτησε να πιει κάτι η εγκαλούσα, ούτε της πρόσφερε κάτι εκείνος, ουδέποτε έκλεισε την πόρτα και ουδέποτε κάθισαν στο κρεβάτι της αδελφής του η οποία μάλιστα έφτασε στην οικία 15 λεπτά μετά την ίδια.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η ίδια  ανέφερε στην έγκλησή της ότι μετά από όλα όσα έλαβαν χώρα, πήγαν όλοι μαζί στο σπίτι της μνηστής του, όπου και κάθισαν για ώρες, τρώγοντας και γενικά διασκεδάζοντας. Ο ισχυρισμός αυτός, όπως υποστήριξε, καταδεικνύει το μέγεθος της αναλήθειας και το έωλο της καταγγελίας, καθόσον δεν αντέχει στη βάσανο της κοινής λογικής ένα «θύμα» μίας τόσο αποτρόπαιας πράξης, όχι απλώς να μην καταγγέλλει την εναντίον του έκνομη ενέργεια αμέσως, αλλά αντιθέτως να συγχρωτίζεται με το δήθεν «θύτη» και με πολλά ακόμη άτομα στον ίδιο χώρο επί ώρες, διασκεδάζοντας και χωρίς να αναφέρει σε κανέναν το παραμικρό.

πηγή: news.gr