Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο με μηχανές και δυο νεκρούς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Μαΐου 2019 20:27 Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο με μηχανές και δυο νεκρούς

Μαύρη πρωτομαγιά με δυο οδηγούς μηχανών νεκρούς και μια τραυματία σε τροχαίο στα Χανιά. 

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο συνέβη περίπου στις 12.00 στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου .

Σύμφωνα με το flashnews.gr το δυστύχημα συνέβη στον ΒΟΑΚ στο ύψος περίπου του Ναυστάθμου Κρήτης όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού με κατεύθυνση από Ρέθυμνο προς Χανιά λίγο μετά τη διασταύρωση προς ναύσταθμο συγκρούστηκαν με ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στη μια μηχανή επέβαιναν ένας άνδρας και μια γυναίκα και στη δεύτερη μηχανή ένας άνδρας. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα ο ένας από τους αναβάτες - περίπου 25 ετών -  να τραυματιστεί θανάσιμα και να παραληφθεί χωρίς τις αισθήσεις του από το ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα που επέβαινε σε μια από τις μηχανές τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Επίσης στο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα διακομίσθηκε και ο 57χρονος οδηγός της άλλης μοτοσικλέτας, αλλά παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή και εξέπνευσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

 

Στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα απο τα συντρίμμια και τα λάδια και βενζίνες, ενώ το τμήμα Τροχαίας του ΒΟΑΚ διενεργεί προανάκριση για την αιτία της νέας αυτής τραγωδίας που έπληξε την Κρήτη ανήμερα της πρωτομαγιάς.

Λόγω του δυστυχήματος η κυκλοφορία στην εθνική οδό από τον κόμβο της Σούδας μέχρι τον κόμβο του Ναυστάθμου είχε κλείσει μέχρι να απομακρυνθούν τα συντρίμια των οχημάτων και να γίνει πλύση οδοστρώματος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση