Ρύθμιση χρεών: Προεκλογική… ανάσα για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Μαΐου 2019 18:42 Ρύθμιση χρεών: Προεκλογική… ανάσα για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις!
Νέα ρύθμιση χρεών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως σημείωσε ο κ. Χαρίτσης, η ρύθμιση χρεών θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Μιλώντας στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά», στην ΕΡΤ 1 υποστήριξε ότι «πρόκειται για ρύθμιση – ανάσα για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ με τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα ενισχυθούν και τα έσοδα των δήμων».

Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι χάρη στη συστηματική προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα οι ταυτόχρονες αναμετρήσεις των ευρωεκλογών, των περιφερειακών, των δημοτικών και των κοινοτικών εκλογών.

Χαρίτσης για τις επερχόμενες κάλπες

Σημείωσε ακόμη ότι επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις ευρωεκλογές θα είναι η νίκη, ενώ έδωσε έμφαση στο ζήτημα της μαζικής προσέλευσης στις κάλπες, λέγοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό ειδικά για τις προοδευτικές δυνάμεις που θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον κόσμο και την νεολαία για να πάει να ψηφίσει. Η λύση δεν είναι μία απολίτικη ή αντιπολιτική στάση, η οποία ενίοτε τροφοδοτεί τα ακροδεξιά φαινόμενα, αλλά ούτε και μια μεμψιμοιρία, ότι όλα παραμένουν ως έχουν και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει».

«Η καλύτερη δημοσκόπηση για εμάς είναι η ανταπόκριση του κόσμου. Καθημερινά πραγματοποιούνται δεκάδες πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και η πλειοψηφία του κόσμου, οι άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης προσδοκά από αυτή την κυβέρνηση και από τον ΣΥΡΙΖΑ να βελτιώσει τη ζωή του. Αυτό για εμάς είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

«Είναι απαίτηση των καιρών οι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν μεγαλύτερο πολιτικό ρόλο. Η νεολαία σήμερα έχει πολύ περισσότερα ερεθίσματα, έχει περισσότερες δυνατότητες ενημέρωσης και πληροφόρηση και η ενεργή ενασχόλησή τους με κοινά και την πολιτική, μπορεί να προσφέρει πολλά.

Η στάση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την ψήφο των 17άρηδων είναι υποκριτική. Από τη μία αντέδρασε έντονα όταν φέραμε την συγκεκριμένη ρύθμιση στην Βουλή και από την άλλη, πριν από λίγες ημέρες κάλεσε τους 17άρηδες να τον ψηφίσουν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση