Φαρ ουέστ στο Παγκράτι! Αρπαγή 17χρονου και ληστεία στο σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 17:56 Φαρ ουέστ στο Παγκράτι! Αρπαγή 17χρονου και ληστεία στο σπίτι του

Σκηνές βγαλμένες από ταινία εκτυλίχθηκαν στο Παγκράτι με την αρπαγή ενός 17χρονου. Κακοποιοί στην περιοχή του Ζωγράφου τον έβαλαν σε πορτ παγκάζ αυτοκινήτου και πήγαν σπίτι του, λίγα χιλιόμετρα μακριά, με στόχο τη ληστεία. Οι δράστες ήρθαν αντιμέτωποι με την οικογένεια του νεαρού, με τον πατέρα να τους ορμάει. Παράτησαν το αυτοκίνητο που ανήκει σε Αλβανό στην οδό Φιλολάου.

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια οικογένεια τα ξημερώματα του Σαββάτου, 11.05.2019, στο Παγκράτι. Οι σκηνές είναι βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία με τους ληστές να αρπάζουν το γιο και να μπαίνουν με τα κλειδιά του στο σπίτι για να κάνουν ληστεία.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, 11.05.2019, όπου οι κακοποιοί μετά από παρακολούθηση άρπαξαν έναν 17χρονο στου Ζωγράφου και τον έβαλαν στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου τους. Αφού του πήραν τα κλειδιά, πήγαν στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Άνοιξαν ανενόχλητοι την πόρτα και εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο πατέρας του, η μητέρα του και ο 15χρονος γιος της οικογένειας με τις στιγμές που ακολούθησαν να είναι συγκλονιστικές.

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr βλέποντας τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι μαζί με τον γιο του, τους επιτέθηκε, ενώ από τις φωνές «σηκώθηκε» στο πόδι όλη η γειτονιά. Οι ληστές αφού πάλεψαν με τον πατέρα, τον οποίο και τραυμάτισαν πήραν κάποια αντικείμενα από το σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.

Ο πατέρας μάλιστα δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να καταδιώξει τους ληστές. Αυτοί παράτησαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι και εξαφανίστηκαν στα στενά.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά της αστυνομίας όπου σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψε ότι δεν είναι κλεμμένο, αλλά ανήκει σε έναν Αλβανό. Ο πατέρας του 17χρονου που δηλώνει επιχειρηματίας – δημοσιογράφος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η προφορά των ληστών έμοιαζε με αλβανική.

Η αστυνομία έχει συλλέξει όσα περισσότερα ευρήματα μπόρεσε από το αυτοκίνητο και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σοκάρει η περιγραφή του πατέρα

Στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN φαίνονται οι κακοποιοί την ώρα που φεύγουν από το σπίτι στο Παγκράτι. Μάλιστα ακούγονται φωνές με τους γείτονες αναστατωμένοι να ρωτούν την οικογένεια αν είναι καλά. Εκείνοι με τη σειρά τους, τους προτρέπουν να φωνάξουν γρήγορα την αστυνομία την ώρα που δίνουν μάχη με τους ληστές.

Ο πατέρας του 17χρονου περιέγραψε σε δηλώσεις του πώς ήρθε αντιμέτωπος με τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του, ενώ είναι εμφανή τα τραύματα που αποκόμισε.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr

 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση