Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τροχαίο με βυτιοφόρο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου: Δυο νεκροί, συναγερμός για διαρροή καυσίμων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 12:49 Τροχαίο με βυτιοφόρο στην Κορωπίου – Μαρκοπούλου: Δυο νεκροί, συναγερμός για διαρροή καυσίμων

Τραγωδία στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μακροπούλου. Νεκροί ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με το βυτιοφόρο. Διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο που συγκρούστηκε και με Ι.Χ. Εντολή της αστυνομίας στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους!

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μαρκοπούλου, όπου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (16.05.2019), υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ένα βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κι ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δυο άνθρωποι, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε.

Δείτε εικόνες από το σημείο

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, που έχει στήσει μπλόκο σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο. Και αυτό γιατί από τη σύγκρουση υπάρχει διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο. Μάλιστα, έχει ζητηθεί από τους κατοίκους να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους μέχρι να ελεγχθεί η διαρροή.

Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, το γεμάτο καύσιμα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που μετέφερε κρέατα και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν οι οδηγοί όλων των οχημάτων. Μετά από επέμβαση και επιχείρηση της πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε πρώτος ο οδηγός του βυτιοφόρου, που μεταφέρθηκε τραυματίας στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας.

Λίγη ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν άλλους δυο ανθρώπους, που όμως δυστυχώς ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο νεκροί. Πρόκειται για τον οδηγό και τον συνοδηγό του φορτηγού που μετέφερε κρέατα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Κορωπίου, Δημήτρης Κιούσης.

Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

πηγή: newsit.gr