Δολοφονία 29χρονης στην Καλλιθέα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 12:55 Δολοφονία 29χρονης στην Καλλιθέα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα!

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 29χρονης γυναίκας που είχε βρεθεί στραγγαλισμένη στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη και κρατείται ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Αυτή την ώρα στο Ανθρωποκτονιών βρίσκεται ο συλληφθείς και ο δικηγόρος του και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για την δολοφονία της 29χρονης συζύγου του με την οποία ήταν σε διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κίνητρο του φερόμενου ως δράστη ήταν οι προσωπικές διαφορές.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της αστυνομίας είχαν στραφεί στο στενό συγγενικό περιβάλλον της 29χρονης γυναίκας από την Γεωργία, που βρέθηκε στραγγαλισμένη στο διαμέρισμα της, στην Καλλιθέα, από συγγενικό της πρόσωπο που την αναζητούσε από το βράδυ της Κυριακής.

Το πρωί της Πέμπτης (16/05/2019), ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας έδωσε πολύωρη κατάθεση, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των αστυνομικών. Μάλιστα οι αστυνομικοί περίμεναν συγκεκριμένα αποτελέσματα από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, πιστεύοντας πως ήταν δυνατόν να δώσουν κατεύθυνση και μάλιστα άμεση στις έρευνες, πλην όμως και σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα τα ευρήματα ήταν αρνητικά από την εξέταση που πραγματοποίησαν οι ειδικοί των εργαστηρίων.

Τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ξεψάχνιζαν το παρελθόν της άτυχης γυναίκας και κυρίως τα κρυφά σημεία του γάμου της, με τον πρώην σύζυγο της, αλλά και κάποιες πληροφορίες που ήθελαν το χωρισμό τους να ήταν ιδιαιτέρως επεισοδιακός, ίσως γιατί στην ζωή της άτυχης γυναίκας είχε μπει ένα τρίτο πρόσωπο και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που έδωσε πολύωρη κατάθεση στις Αρχές, επίσης το πρωί της Πέμπτης.

Ο άγριος καυγάς και ο μαρτυρικός θάνατος

Οι αρχές, προφανώς έδωσαν απάντηση στο ερώτημα που τους οδήγησε στην λύση του γρίφου. Στο ποιος δηλαδή ήταν ο άνδρας με τον οποίο την προηγούμενη Παρασκευή η άτυχη γυναίκα είχε έναν άγριο καυγά, με σπασίματα και ουρλιαχτά.

Ίσως αυτός ο άγριος καυγάς να είναι τελικά η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα, καθώς όπως διεπίστωσε ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης γυναίκας, η 29χρονη είχε στραγγαλιστεί με μια λεπτή δερμάτινη γυναικεία ζώνη, η οποία βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της.

Παράλληλα στο λαιμό της έφερε εκδορές, γδαρσίματα δηλαδή που είχαν προκληθεί από νύχια. Ήταν τα δικά της, στην προσπάθεια να μειώσει την πίεση από την ζώνη, ή του δράστη στην προσπάθεια του να περάσει το βρόγχο στο λαιμό του θύματος του; Η απάντηση θα δοθεί από της ιστολογικές εξετάσεις, που ήδη έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.

Από το βράδυ της Κυριακής, συγγενείς της άτυχης κοπέλας και κυρίως η θεία της, με την οποία είχε πιο στενή σχέση, προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Την Δευτέρα επίσης συνεχίστηκαν οι προσπάθειες επικοινωνίας, χωρίς όμως επιτυχία, με αποτέλεσμα η θεία της άτυχης γυναίκας το μεσημέρι της Τρίτης να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Στις 20:30 το βράδυ της ίδιας ημέρας κλειδαράς, παρουσία αστυνομικών και της θείας της άτυχης κοπέλας, άνοιξε την πόρτα με αποτέλεσμα να έλθουν αντιμέτωποι με το φρικιαστικό θέαμα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση