Μύκονος: Αμερικανός πλήρωσε 836 ευρώ για 6 καλαμαράκια κι 6 μπύρες (pics)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 22:57 Μύκονος: Αμερικανός πλήρωσε 836 ευρώ για 6 καλαμαράκια κι 6 μπύρες (pics)

Τιμές για «εγκεφαλικό» σ' ένα από τα ομορφότερα και πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, τη Μύκονο.

Εδώ και καιρό υπάρχει η ευρεία πεποίθηση πως η Μύκονος, πλέον, δεν απευθύνεται σε Έλληνες, εξαιτίας των τσουχτερών τιμών. Σύμφωνα όμως με τις μαρτυρίες ενός Αμερικανού, η ακρίβεια, του νησιού ή έστω μιας από τις επιχειρήσεις του νησιού δεν απευθύνεται ούτε και σε Αμερικανούς τουρίστες.

Συγκεκριμένα, Αμερικανός τουρίστας από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μάλλον έπαθε σοκ όταν του έφεραν το λογαριασμό, μετά από γεύμα σε εστιατόριο στον Πλατύ Γυαλό.

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει στην ανάρτησή του ο τουρίστας,  τονίζοντας πως τους χρέωσαν 836 ευρώ για 5 καλαμάρια, έξι μπίρες και τρεις σαλάτες, χωρίς να τους έχουν δώσει τιμοκατάλογο!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο παραγγελίας που ανέβασε ο τουρίστας στον τουριστικό ιστότοπο tripadvisor.com, μια μερίδα καλαμαράκια στο συγκεκριμένο εστιατόριο χρεώνεται 98,5 ευρώ, μια «τοπική μπύρα σε μεγάλο ποτήρι» 25 ευρώ, ένα μπουκάλι νερό 8,90 ευρώ, ένας συσκευασμένος χυμός ντομάτας 18 ευρώ και μια σαλάτα Ceasar 20 ευρώ.

Εξάλλου, για το ίδιο κατάστημα δεν λείπουν και φωτογραφικές μαρτυρίες άλλων τουριστών αναφορικά με τις εξωφρενικές τιμές των προϊόντων. Τιμές όπως 15 ευρώ για μια Coca Cola Zero ή 25 ευρώ για μια μεγάλη μπύρα ποτήρι, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο εκεί.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση