Η καταγγελία για αποπλάνηση & το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 22:56 Η καταγγελία για αποπλάνηση & το σημείωμα που άφησε η 14χρονη

Οι αστυνομικοί φέρεται να ανακάλυψαν τα αίτια που οδήγησαν το 14χρονο κορίτσι να βάλει τέλος στη ζωή της

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η υπόθεση της αυτοκτονίας 14χρονου κοριτσιού που έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης στις ράγες του τρένου σε σταθμό του ΗΣΑΠ, καθώς η ΕΛΑΣ εξετάζει σύνδεση της τραγωδίας με υπόθεση 46χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’εξακολούθηση. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το άτυχο κορίτσι φέρεται να είχε σχέση με τον 46χρονο άνδρα, ο οποίος δούλευε σε περίπτερο. Την προηγούμενη του τραγικού συμβάντος, το κορίτσι φέρεται να είχε βρεθεί με τον συγκεκριμένο άνδρα και τους έπιασε επ' αυτοφώρω ο πατριός του κοριτσιού. 

Οι γονείς της κατήγγειλαν τον άνδρα στην αστυνομία και την Πέμπτη ο άνδρας θα πέρναγε από αυτόφωρο. Μετά την εξέλιξη αυτή, η 14χρονη φέρεται να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

Tο σημείωμα της 14χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 46χρονο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξης:  “Πονάω δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες […]"

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 14χρονη αγόραζε συχνά από το περίπτερο του 46χρονου και κάποια στιγμή που ο άνδρας την είχε δει στεναχωρημένη την προσέγγισε με αφορμή ότι έχει κόρη στην ηλικία της και στη συνέχεια προχώρησαν σε σχέση. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να είχε σχέση και στο παρελθόν με άλλο ένα 14χρονο κορίτσι, ενώ φέρεται να κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία, καθώς βρέθηκε στη κατοχή του υλικό από το κορίτσι. 

Τι αναφέρει ο ίδιος 

«Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του  ο 46χρονος. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου άνδρα φέρεται να ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Το χρονικό 

Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης η 14χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με οχήματα για την επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση