ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση για τη Δικαιοσύνη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 23:24 ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση για τη Δικαιοσύνη
Η ΝΔ προειδοποιεί την «υπό προθεσμία κυβέρνηση» ότι για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν μπορεί να πάρει δεσμευτικές αποφάσεις για τη χώρα στο διάστημα που μένει έως τις εκλογές
 
Με μια ιδιαίτερα αυστηρή ανακοίνωση αντέδρασε η Νέα Δημοκρατία στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να επιχειρήσει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης ή να λάβει οποιαδήποτε άλλη απόφαση «που θα δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια», στο διάστημα που μεσολαβεί έως τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ΝΔ, ότι η «υπό προθεσμία κυβέρνηση Τσίπρα» για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν μπορεί να λάβει τέτοιες αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ακολουθεί:

Ο κ. Τσίπρας υπό το βάρος της ήττας του, προανήγγειλε ότι αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. Είναι επομένως αυτονόητο ότι, η υπό προθεσμία πλέον κυβέρνησή του, για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής καμία απόφαση που θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα χρόνια. Πολύ περισσότερο κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση