Μοσχάτο: Καταγγελία για τρίτη ανήλικη θύμα του 43χρονου, τι βρέθηκε στο ψιλικατζίδικο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 22:29 Μοσχάτο: Καταγγελία για τρίτη ανήλικη θύμα του 43χρονου, τι βρέθηκε στο ψιλικατζίδικο

Ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης που αυτοκτόνησε στον ΗΣΑΠ Μοσχάτου είχε στην κατοχή του αντισυλληπτικά χάπια που ενδέχεται να χορηγούσε στα ανήλικα κορίτσια αλλά και σχολικό έγγραφο μίας εκ των ανηλίκων.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του 14χρονου κοριτσιού που έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο Μοσχάτο, όταν συνελήφθη ένας 43χρονος με τον οποίο είχε ερωτική σχέση. 

Ο ανακριτής ερευνά τώρα μια νέα καταγγελία γυναίκας, η οποία υποπτεύεται ότι και η δική της ανήλικη κόρη ενδεχομένως να έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του άνδρα.

Ο δράστης φέρεται πως γνώριζε τα μικρά κορίτσια μέσω της ανήλικης κόρης του, αφού ήταν φίλες της.

Φύλο και φτερό το κατάστημα του δράστη: Αντισυλληπτικά, διεγερτικά και σχολική βαθμολογία

Οι Αρχές έχουν κάνει «φύλο και φτερό» το ψιλικατζίδικο που διατηρούσε στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκε στο ψιλικατζίδικο έλεγχος προόδου, ενός εκ των δύο κοριτσιών που έχουν καταθέσει ότι είχαν σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με το STAR, στο ψιλικατζίδικο βρέθηκαν αντισυλληπτικά χάπια και ο 43χρονος κατέθεσε πως τα είχε αγοράσει για τη σύζυγό του και δεν θυμάται αν τα είχε δώσει σε κάποια από τις 14χρονες.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το STAR, οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι πως ο 43χρονος έδινε αντισυλληπτικά στις 14χρονες.

Παράλληλα στο ψιλικατζίδικο βρέθηκαν χάπια για τη σεξουαλική διέγερση με τον 43χρονο να ομολογεί πως τα κατανάλωνε.

Ο 43χρονος φέρεται να προσέγγιζε φίλες της κόρης του οι οποίες είχαν προβλήματα επικοινωνίας με τους πατεράδες τους.

Η επίσκεψη σε ψυχολόγο κι η πρώτη «ομολογία»

Σύμφωνα με το STAR είχε επισκεφτεί ψυχολόγο και είχε ομολογήσει πως είχε σχέση με ανήλικη άνω των 15 ετών. Ο λόγος που φέρεται να είπε τη συγκεκριμένη ηλικία είναι επειδή είχε διαβάσει στο διαδίκτυο πως επιτρέπεται η σεξουαλική συνεύρεση με άτομα άνω των 15 ετών, σύμφωνα με το STAR.

Ο 43χρονος είπε στην ψυχολόγο ότι σκοπός του ήταν να βοηθάει παιδιά που είχαν προβλήματα στις οικογένειές του. Από την πλευρά της η ψυχολόγος του είπε να σταματήσει τη σχέση του με την ανήλικη και πως δεν είναι αρμοδιότητά του να σώσει τον κόσμο.

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση