Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την 14χρονη που αυτοκτόνησε - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 22:00 Αυτός είναι ο 43χρονος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την 14χρονη που αυτοκτόνησε - ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 43χρονου για την τραγωδία στο Μοσχάτο. Πρόκειται για τον άνδρα που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια, η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού. Η οικογένεια του κοριτσιού, λίγα 24ωρα πριν το μοιραίο, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του 43χρονου, που έχει κατάστημα ψιλικών στην περιοχή.

Η οικογένεια του κοριτσιού λίγα 24ωρα πριν το μοιραίο είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Δημητρίου Λάππα που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, κατηγορώντας τον ότι αποπλάνησε την κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο 43χρονος είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης. Συνελήφθη και παραπέμφθηκε ενώπιον ανακριτή.

Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και της κατάχρησης σε ασέλγεια και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκου.

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 43χρονου που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την 14χρονη, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, έδωσε η Αστυνομία στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον ΛΑΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση