Έγκλημα στου Γουδή: Απίστευτη ανατροπή! Συνελήφθη και ομολόγησε το φόνο η κόρη της!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 18:40 Έγκλημα στου Γουδή: Απίστευτη ανατροπή! Συνελήφθη και ομολόγησε το φόνο η κόρη της!

Ένας αυτόπτης μάρτυρας έλυσε το μυστήριο με το πτώμα που βρέθηκε χθες στον δρόμο στο Γουδή. Η 68χρονη κόρη σκότωσε την μητέρα της που έπασχε από άνοια. Λόγω ασφυξίας ο θάνατος της γιαγιάς. Την τύλιξε στο χαλί και την πέταξε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Λύθηκε το μυστήριο με το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε στο δρόμο στο Γουδή, το απόγευμα του Σαββάτου. Δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος η κόρη της άτυχης γυναίκας η οποία έμενε λίγο παραπάνω από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα.

Η 68χρονη κόρη, αν και στην αρχή το έπαιζε στις αρχές συγκλονισμένη από τον θάνατο της μητέρα της, λύγισε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως αυτή σκότωσε την ηλικιωμένη γυναίκα στο Γουδή!

Όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς η 59χρονη μητροκτόνος η γιαγιά έπασχε από άνοια και εκείνη την πρόσεχε. Όμως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της όλο και χειροτέρευε και όπως είπε περνούσαν δύσκολα.

Έχασε την υπομονή της και άρχισε να χτυπάει την γιαγιά η οποία φώναζε για να σωθεί. Τότε την έκλεισε το στόμα και εκεί θα πρέπει να επήλθε ο θάνατος λόγω ασφυξίας καθώς η άτυχη γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε η 68χρονη δολοφόνος, μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε την έδεσε και την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την τοποθέτησε στο σημείο που την βρήκαν οι περαστικοί.

Δεν ήταν όμως προσεκτική με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτή από έναν γείτονα ο οποίος την είδε να κουβαλάει το χαλί, όμως δεν έδωσε σημασία. Όταν άκουσε τι έγινε τότε αποφάσισε να πάει στις αρχές και να καταγγείλει το γεγονός, με αποτέλεσμα η αστυνομία να φτάσει τελικά στην λύση του μυστηρίου.

Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς πως » ήθελα να την λυτρώσω και να λυτρωθώ και εγώ»!

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το έγκλημα στου Γουδή αναφέρει τα εξής: «Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

 Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση