Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δολοφονία Καλαμαριά: Συγκλονισμένη η μητέρα του ψυκτικού – Τι λέει για το έγκλημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 12:52 Δολοφονία Καλαμαριά: Συγκλονισμένη η μητέρα του ψυκτικού – Τι λέει για το έγκλημα

Συγκλονίζει η μητέρα του ψυκτικού που δολοφόνησε την 63χρονη στην Καλαμαριά. Τι λέει για τον χαρακτήρα του γιου της. Ποιο το μήνυμά της στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 31χρονου ψυκτικού, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη (12.06.2019) δολοφόνησε με άγριο τρόπο στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης μια 63χρονη γυναίκα.

Δεν μπορεί πιστέψει ότι είναι ψυχρός δολοφόνος και αφαίρεσε τη ζωή από την 63χρονη γυναίκα χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι. Ο γιος της πήγε να επισκευάσει ένα κλιματιστικό και κατέληξε να κάνει ένα άγριο έγκλημα.

Όλα τα ευρήματα δεν είναι ακόμα στα χέρια των αρμοδίων αρχών, ωστόσο, το έγκλημα έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Η μητέρα του ψυκτικού μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου συγκλονίζοντας.

«Αν μπορείτε έστω και λίγο να έρθετε στη θέση μου θα μπορέσετε να με καταλάβετε. Αυτό που θέλω να πω είναι τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.  Αυτό είναι μέσα από την ψυχή μου το μόνο που μπορώ να πω», ήταν αρχικά τα λόγια της και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε τι άνθρωπος είναι ο γιος της. «Σίγουρα όχι δολοφόνος. Είμαι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό για το παιδί μου.
Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Σοβαρολογείτε τώρα… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και θέλω να με καταλάβετε σας παρακαλώ».

Έτσι έγινε η δολοφονία της γυναίκας στην Θεσσαλονίκη

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες.

Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και τότε εκείνος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.

Την 63χρονη γυναίκα βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία και με δεδομένο ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, οι έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών στράφηκαν στο περιβάλλον της 63χρονης.

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Κατά την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ιατροδικαστής στη σορό της 63χρονης, διαπίστωσε τραύματα στο κεφάλι, εξέλιξη που οδήγησε τις διωκτικές αρχές στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, με άγνωστο όμως προς το παρόν κίνητρο.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να συμπληρωθούν τα τελευταία κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης συνεχίζονται, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ.

πηγή: newsit.gr