Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 09:51 Ψάχνουν τον «δράκο» των social media μετά την καταγγελία βιασμού από 16χρονη

Μια περίεργη υπόθεση βιασμού 16χρονης μαθήτριας Λυκείου από έναν νεαρό, που γνώρισε στο Instagram, ερευνά τα τελευταία 24ωρα η Αστυνομία. Το παιδί εμφανίστηκε στο αρμόδιο Τμήμα τις Αστυνομίας, μαζί με το πατέρα του στον οποίο και είχε αποκαλύψει το σοβαρό περιστατικό, προκειμένου να κάνουν την καταγγελία για το βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σ έναν “δράκο” οποίος αναζητά ανήλικα θύματα μέσω social media, όπου φέρεται να έχει δημιουργήσει διάφορα προφίλ, όλα με ψεύτικα στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, η ανήλικη μαθήτρια είχε ακούσει από φίλες της για το προφίλ του συγκεκριμένου νεαρού στο Instagram και ξαφνικά λίγες ημέρες μετά δέχθηκε αίτημα  από τον άγνωστο. Το κορίτσι δέχθηκε και έτσι άρχισε να βλέπει τις ιστορίες και τις φωτογραφίες που ανέβαζε ο νεαρός στο προφίλ του, στο οποίο δεν έκρυβε την αγάπη του για τ’ ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή που συμφώνησε η 16χρονη να γίνει “ακόλουθος” στο προφίλ του νεαρού άνδρα, δέχθηκε το πρώτο μήνυμα από τον ίδιο. Στην αρχή η 16χρονη απαντούσε διστακτικά καθώς δεν τον γνώριζε, όπως κατέθεσε στους Αστυνομικούς, όσο όμως περνούσε ο καιρός άρχισαν να μιλούν πιο άνετα στα μηνύματα, μέχρι που ήλθε και η πρόσκληση να τα…πουν από κοντά.

Αρχικά η 16χρονη μαθήτρια δεν δέχθηκε, πλην όμως οι προσκλήσεις να βγουν μια βόλτα να γνωριστούν από κοντά και να τα πουν, ήταν καθημερινές, με αποτέλεσμα το κορίτσι να δεχθεί την πρόσκληση για μια βόλτα με το ακριβό αυτοκίνητο του νεαρού άνδρα. Το ανήλικο κορίτσι συναντήθηκε τελικά με το νεαρό οποίος την περίμενε σε πλατεία σε περιοχή των Νοτίων Προαστίων με το ακριβό του αυτοκίνητο και στην συνέχεια, όπως άλλωστε υποστήριξε η ανήλικη στην κατάθεση της, πήγαν για καφέ και μπύρα.

Στην συνέχεια και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τις ανήλικης, ο νεαρός που της είχε δώσει όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια ψεύτικο μικρο όνομα, το ίδιο δηλαδή που είχε και στο προφίλ του, ζήτησε να πάνε μια βόλτα στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Ανυποψίαστη η κοπέλα δέχθηκε την βόλτα, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σ ένα απόμερο σημείο, όπου εκεί ο νεαρός ζήτησε από το κορίτσι να κάνουν έρωτα. Η ανήλικη αρνήθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως οι πόρτες του αυτοκινήτου ήταν κλειδωμένες.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η 16χρονη μαθήτρια, ο νεαρός την βίασε και στην συνέχεια την μετέφερε σε άλλο σημείο, που είχε πρόσβαση σε Μέσα Μεταφοράς και Ταξί και έσπευσε να εξαφανιστεί. Την επόμενη ημέρα η 16χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον πατέρα της, με αποτέλεσμα άμεσα να απευθυνθούν στην αρμόδια Υπηρεσία τις Αστυνομίας.

πηγή: newsit.gr