Έγκλημα - Γουδή: Προφυλακιστέα η 68χρονη που σκότωσε τη μητέρα της

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 15:48 Έγκλημα - Γουδή: Προφυλακιστέα η 68χρονη που σκότωσε τη μητέρα της

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 68χρονη γυναίκα που ομολόγησε το φόνο της μητέρας της στου Γουδή. Συγκεκριμένα η γυναίκα εντοπίστηκε να σέρνει στο δρόμο μία κουβέρτα όπου μέσα βρισκόταν το άψυχο σώμα της 92χρονης μητέρας της.

«Η εντολέας μου ισχυρίζεται ότι η ίδια της η μητέρα της είχε ζητήσει να διαπράξει το έγκλημα. Έχει συνειδητοποιήσει την πράξη της, αλλά όχι το παράνομο και το άδικο αυτής. Ζούσε επί χρόνια σε ένα νοσηρό υπόβαθρο, το οποίο ενισχύθηκε με τα προβλήματα υγείας της υπερήλικης. Ανέκαθεν, ακόμη και ως παντρεμένη, ζούσε μαζί τη μητέρα της», τόνισε ο δικηγόρος της 68χρονης, Σπύρος Δημητρίου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση ήταν ιδιαίτερα σύντομη, ενώ, η υπεράσπιση της ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάσταση της υγείας της 68χρονης.

Η κατηγορούμενη, οδηγήθηκε το μεσημέρι στον ανακριτή και επιχείρησε να προστατευτεί πίσω από τα σώματα των αστυνομικών, προσπαθώντας να αποφύγει τις κάμερες. Τελικά, αστυνομικός που τη συνόδευε, την πήρε αγκαλιά κρύβοντας το πρόσωπό της. Η 68χρονη ήταν εμφανώς καταβεβλημένη και τρομαγμένη.

Η 68χρονη φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της προκειμένου, όπως ισχυρίζεται να την απαλλάξει από το μαρτύριο, καθώς έπασχε από άνοια.

Νωρίτερα μιλώντας στο newsit.gr ο δικηγόρος της 68χρονης, η οποία δολοφόνησε τη μητέρα της στου Γουδή, την τύλιξε σε μια κουβέρτα και την άφησε στο δρόμο. Ο Σπύρος Δημητρίου μίλησε στο newsit.gr και αναφέρθηκε στην υπόθεση. Τόνισε πως η πελάτης του δεν μπορεί να αντιληφθεί την διαδικασία της ποινικής δίωξης.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση